https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Med hišno preiskavo zasegli drogo

20.04.2022 ob 13:15  

Policisti PP Gornji Petrovci so minuli ponedeljek opravili hišno preiskavo pri 38-letnem občanu in med drugim zasegli konopljo in opremo za gojenje.

Policisti PP Gornji Petrovci so v ponedeljek na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 38-letnem občanu. Med preiskavo so našli in zasegli 8 rastlin zelene barve, višine od 20 do 140 cm in prirejen prostor za gojenje konoplje z opremo (ventilatorji, luči, pretvorniki).

Po prejetih analizah bo zoper osumljenega podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po 186. členu KZ-1. Za to kaznivo dejanje je predpisana kazen zapora v trajanju 1 do 10 let.

Naslovna Foto: PP Gornja Radgona

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.04.2022 ob 16:06 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Konoplja je zdravilna rastlina nej droga.

      13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.04.2022 ob 16:14 kilonja gost

        Seveda je zdravilna rastlina, zdravi uboge na duhu. To imate namesto Apaurina da si zdravite duševne stiske. pa koka je tudi naravna rastlina. Jaz sem za to da se vse droge legalizira in čim bolj razširi med ljudi, bolj ko boste zadeti manj boste opazili kako vam kradejo okoli vas.

        11 13 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.04.2022 ob 20:21 AAAAAAAAAAAAA gost

      kilonja či nemašblage veze ka je konoplja se ne delaj pametnoga.

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.04.2022 ob 20:32 kilonja gost

        Seveda vem kaj je konoplja, pojdi si posledice rednega kajenja pogledati v Bolnišnico Polje Ljubljana, psihiatrija, dva znanca sta storila samomor za manične depresije ki jima jo je povzročilo redno kajenje marihuane in ena znanka je na dobri poti k temu, možgani skisani, nepopravljivo . Te smem vprašati koliko si star ? 18 let ? 20 da se ti zdi kajenje marihuane zabavno ? če bi bil tvoj delodajalec bi letel s službe kot si dolg in širok, ker ste popolnoma neproduktivni hašišarji, ne vem zakaj so dvojna merila logično je da alkoholiziran ne smeš biti na delovnem mestu , hašišarje pa noben ne dira, že res da imajo premožni šefi v večini zafiksano deco pa kljub vsemu no...ni prav da so dvojna merila.

        7 13 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.04.2022 ob 6:48 AAAAAAAAAAAAAAAAAA9 gost

      Kilonja ne bluzi od kajenja konoplje je še nišče nej grato manično depresiven. Ka se pa tijče moje starosti pa bluziš na pamet. Rajši enga zamotaj ka ne boš norosti pijso. Konoplja de legalizejrana prlej ali kesneje, bi že marsige bijla samo je farmacevtski lobi prouti, ka bi te milijarde zgibijli.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.04.2022 ob 7:12 dr..... gost

      kilonja, ti si očitno betežen do plafona, predvsem pa naiven, da take pišeš. ker to niti pod razno ni res. trava ne povzroča nič takega, od česar bi se človeku zmešalo, tistima dvema, ki ju omenjaš je nekaj drugega povzročilo fuzlanje, trava pa definitivno ne. mali naivnež, hehe. rej se izobrazi o tem, da se ti ne bodo vsi smejali.

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.04.2022 ob 7:23 Bibon66 gost

      Točno tak, dr......! Kilonji se zdaj itak čisto vsi smejijo, hahaahahahahahahahahah! Še dobro da ni družbeno omrežje ko se vidi kdo v resnici je, joooj šele takrat bi bila katastrofalna sramota zanj, čeprav bi si tudi zaslužil če izjavlja take absurde.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.04.2022 ob 8:08 gost

      trava je za čedne lidij, naj za vas ene pohance

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.04.2022 ob 20:56 Momo gost

      Seronja .... Mislim Kilonja , je potreben izobrazbe...

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.