https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Murski Soboti voznica trčila v otroka, v Petišovcih voznik hudo poškodovan

22.04.2022 ob 14:00  

Včeraj okrog 14. ure se je v Petišovcih zgodila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena voznik osebnega in tovornega vozila.

Včeraj okrog 14. ure se je v Petišovcih zgodila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena voznik osebnega in tovornega vozila. Prometno nesrečo je povzročil voznik osebnega avtomobila, kateri je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom ter zapeljal na nasprotni vozni pas, kjer je čelno trčil v tovorno vozilo. Voznik osebnega vozila je bil v prometni nesreči hudo telesno poškodovan.

Ob 14.16 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Murski Soboti. Voznica osebnega avtomobila je zapeljala iz krožnega krožišča v trenutku, ko je prehod za pešce prečkala peška (otrok). Voznica je trčila v peško, ki se je v nesreči telesno poškodovala, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Policisti ponovno pozivajo vse udeležence v cestnem prometu vozite previdno ter zbrano, hitrost vožnje prilagodite razmeram na cesti, uporabljajte varnostne pasove, med vožnjo ne telefonirajte in vozite trezni. Posebna pozornost naj bo namenjena pešcem, kolesarjem in voznikom enoslednih motornih vozil. Le na tak način bo vsak dal svoj prispevek k večji varnosti na naših cestah.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.04.2022 ob 18:00 Prlek gost

      A vozniki naj bojo previdni ? Pesci , kolesarji ter enosledniki pa lahko dregajo po cestiscu kot kure po gnoju ! Vsi morajo biti pazljivi in odgovorni do svojega zdravja .

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.04.2022 ob 16:28 karči gost

        Prlek,moraš vedet ,da na cesti nisi sam,ampakpešci,kolesarji,pa tudi policisti se radi sprehajajo po cesti.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.04.2022 ob 18:53 Islamski terorizam gost

      24sata.hr/news/zagrebacka-arena-danas-vise-nece-raditi-zaposlenici-odlaze-po-stvari-skupljaju-se-stolovi-

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.