https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na gradu Negova pripravili zeliščarski dan

02.05.2022 ob 11:00  

Spomladanski zeliščarski praznik NEGOVAnje se je odvil minulo nedeljo na gradu Negova. Tudi to leto je postregel z zeliščarsko tržnico, raznimi predstavami, delavnicami in nastopi.

Zeliščarski praznik NEGOVAnje je tudi to leto postregel z zeliščarsko tržnico, zanimivimi predstavitvami uveljavljenih strokovnjakov, kulinarično delavnico, nastopom grajske gospoščine, otroškim programom in glasbenim nastopom.

Lepa in obiskana prireditev je potekala na grajskem dvorišču srednjeveškega gradu, kjer se je na zeliščarski tržnici predstavilo ducat društev in organizacij tudi iz širše Slovenije, ki so ponujali izmenjavo sadik in semen zelišč, pripravke in izdelke (čaji, kreme, soli, tinkture, inhalatorji, cvetne esence, namazi, pecivo, napitki) za zdravje, nego telesa, dobro počutje pa okrasne predmete in pripomočke. 

Bogat spremljevalni program je poskrbel za dobro počutje obiskovalcev. 

Več fotografij v spodnji galeriji …


Foto: Zavod Kultprotur (J. Klenovšek)

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.