https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pripravljajo brezplačno delavnico petja z ukrajinsko pevko Eko Yokodo

03.05.2022 ob 10:40  

Zasebna glasbena šola Muziklub Murska Sobota in Glasbeno društvo Art Music vabita na brezplačni pevski Masterclass odlične in izkušene ukrajinske vokalistke in glasovne terapevtke Eke Yokodo.


Datum: Četrtek 5.5.2022 ob 18.00

Kraj: Osnovna šola III Murska Sobota, Trstenjakova ulica 73, 9000 Murska Sobota (glasbena učilnica)

Eka Yokodo:
Eka ima več kot 15 let izkušenj na področju petja in glasovne terapije ter več kot 20 izdanih albumov pri katerih je sodelovala kot producentka vokalov (vocal producer) ter pripravljala pevce z različnim predznanjem in usmerjenostjo za sam proces snemanja, pri čemer pevcem pomaga priti do njihove najboljše izvedbe s poudarkom na čustveni izvedbi besedila in glasu. Eka ima prav tako bogate izkušnje na področju pripravljanja pevcev in back vokalistov na koncerte. Njena unikatna metoda vokalne terapije bazira na najboljših praksah in tehnikah, ki spodbudijo izvajalce, da gredo čez mejo za katero mislijo da jo v danem trenutku premorejo in opogumljajo izvajalce z več samozavesti v njihovo telo, glas in izvedbo. Eka Yokodo je s svojim možem v Kijevu vodila uspešen glasbeni studio. Zaradi vojne je morala z otrokoma zapustiti domovino in se ustalila v Murski Soboti. Z marcem je začela poučevati na Zasebni glasbeni šoli Muziklub Murska Sobota. Brezplačni Masterclass pripravljamo v namen njene promocije.
Eka je na voljo tudi za privatne ure petja in klavirja.

Masterclass oziroma delavnica bo potekala v angleškem jeziku.

Program:
Part 1
1. It is allowed to be loud
2. Singing is as natural as breathing or talking
3. Your body wants to be pitch correct
4. Why listening to yourself when singing is a bad idea

Part 2
1. Breathing and physical conditioning
2. Practical steps to improve performance and pitch
3. Guidance to range extension
4. How to learn more techniques and preserve a free flow

Part 3
1. Personal case studies
2. Q&A Session

Delavnica je brezplačna, informativne prijave zbirajo na mail: muziklub.murska@gmail.com ter na info@artmusic.si.

Na delavnici bo skrinjica za prostovoljne prispevke, ki bodo v celoti podarjeni Eki Jokodo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.