https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prenovljen Tinekov brod ponovno povezuje Prekmurje in Prlekijo

06.05.2022 ob 6:05  

Tinekov brod, pomembna turistična točka, ki povezuje Prleke in Prekmurce, je uradno minuli petek prvič po prenovi prepeljal potnike po reki Muri.

Tinekov brod je pomembna turistična točka, ki povezuje Prleke in Prekmurce med Moto in Gornjo Bistrico.

Z brodom upravlja družina Pozderec, ki se je v lanskem letu odločila brod prenoviti. Prenovljeni brod je uradno prvič potnike prepeljal ta petek.

Med potniki sta bila tudi županja Črenšovcev Vera Markoja in podžupan Ljutomera Janko Špindler, ki sta skupaj z brodarjem Jožefom Pozdercem na simbolni način, s prerezom traku, odprla prenovljeni brod. V spomladanskem času bo brod vozil ob petkih, sobotah in nedeljah, v poletnem času pa vsak dan.

Vir in Foto: Občina Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.05.2022 ob 8:47 gost

      Vsaj nekaj pozitivenega. Samo Malo bolj se lahko potrudijo tisti turistični delavci tam. Ker ko pridejo turisti oni sedijo na kavici ali pri pivi z prijatelji za vse ostalo pa jih ni briga če gdo kaj rabi ali če komu kaj potrebno razložiti.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.05.2022 ob 15:16 gost

      Vse tole je privat ! Tudi brod je prenovljen iz dobljenih sredstev ......... Vsak se trudi po svojih močeh za svojo korist . Čestitke družini Pozderec----Tinekov brod !

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.05.2022 ob 10:33 goričanec gost

      Krofašge

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.