https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Festival ulične kulinarike se vrača v Mursko Soboto

06.05.2022 ob 14:00  

Festival ulične kulinarike "Sočna vilica" se vrača že s 7. sezono v središče Murske Sobote, s pričetkom v petek, 20. maja, od 11. ure naprej. Druženje na Slovenski ulici bo popestril glasbeni nastop skupine Špirit.

Festival ulične kulinarike, katerega organizator je Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota, se vrača na Slovensko ulico, ali kakor ji tudi pravijo Slovenska vilica, v samem središču Murske Sobote, od pomladi do jeseni bo na njej ponovno opojno dišalo po slastnih jedeh. 

Festival ulične kulinarike "Sočna vilica" vabi k okušanju jedi, ki jih dopolnjujejo vrhunska vina domačih vinarjev, raznolik pivski izbor, drugi napitki različnih ponudnikov in sladke pregrehe. 

Na sočni petek 20. maja vas bodo razvajali Foodstock, Langoš Vinarium, Iskreno gostinstvo, Oriental Fusion, Vafl., Locoroll, Vinogradništvo Smej in Pivovarna Bevog. 

 Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.05.2022 ob 14:44 gost

      Festival za javno upravo. Kajti ko je sočna vilica v javni upravi ni nikogar od 10 naprej več v službi. Ampak posle kar na ulici opravljajo.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.05.2022 ob 16:17 gost

        Opala, te korigiran, samo vodstvo javne uprave si lahko dovoli od 10.00 naprej uživati na sončni vilici. Ostali pa pridno delamo za minimalca do konca sihta, da bo jasno.

        9 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.05.2022 ob 14:47 gost

      Ja glavno da je plača pa če v pisarni ali za šankom. Plača glupi nerod davkoplačevalci.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.05.2022 ob 19:39 gost

      To je super tam za gesti .Muhe so že aktivne in do lepo gor srale .Tak da upravi ki so tam od 10 naprej želim dober tek z muhinjeki .

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.