https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

POZOR! V Pomurju velika verjetnost toče

 

Arso je izdal opozorilo pred zelo veliko verjetnostjo toče na območju Pomurja.


Agenciji Republike Slovenije za okolje je za Pomurje izdala vijolični alarm, ki nakazuje veliko nevarnost toče.

Vir: arso

Ponoči bo pretežno oblačno, ponekod bo še občasno deževalo. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 13 °C.

Vir: Arso

V soboto bo pretežno oblačno, občasno bodo še krajevne padavine, popoldne lahko tudi kakšna nevihta. Verjetnejše bodo v južnih krajih. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 21, na severozahodu okoli 14 °C.

Obeti

V nedeljo in ponedeljek bo spremenljivo oblačno, še bodo nastajale posamezne plohe in nevihte. Ponekod bo pihal severovzhodni veter, na Primorskem pa večinoma šibka burja. V torek bo sončno in večinoma suho, navaja Arso.

Kakšno je stanje pri vas? Pošljite nam fotografije na urednistvo@pomurec.com.

* Naslovna fotografija: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.