https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Ste bili na včerajšnji tekmi?

Murska Sobota, 9.5.2022  

Nogometaši Mure so v 34. krogu Prve lige Telemach premagali Domžale s 3:1 (1:0).

Strelec: 1:0 Horvat (28.), 1:1 Podlogar (66.), 2:1 Klepač (68.), 3:1 (Bobičanec 93.).

Mura: Zalokar, Balažic, Bobičanec, T. Cipot (od 62. Beganović), Daku, Horvat, Karamarko (od 84. K. Cipot), Klepač (od 84. Šturm), Kous (od 71. Ouro), Maruško, Pucko.

Domžale: Mulalič, Alič (od 62. Podlogar), Dobrovoljc, Husmani (od 62. Jovičević), Ibričić, Ilenić, Jakupović, Šoštarič Karić, Klemenčić, Martinović (od 89. Vuk), Pišek (od 77. Repas).

Rumeni kartoni: Kous, Šturm; Podlogar, Martinović.

Mura ostaja v boju z Olimpijo za tretje mesto v državnem prvenstvu. Branilci naslova prvaka so v domači Fazaneriji pred glasnimi tribunami ugnali Domžale, ki so si že zagotovile obstanek, prav visoko na lestvici pa ne morejo več.

Mura je povedla v 28. minuti, ko je po levi strani hitro prodrl Bobičanec, nevarno streljal z desetih metrov na levi strani, Ajdin Mulalić je žogo odbil, toda le do Horvata, ki je darilo sprejel z odprtima rokama in z levo nogo zabil v mrežo. Zadel je osmič v sezoni.

V 65. minuti je Jakupović že premagal Zalokarja po hitrem protinapadu, žogo pa mu je z golove črte zbil Gregor Balažic, ki se je hitro vrnil v obrambo.

Še v isti minuti so Domžale po grobi napaki domače obrambe izenačile. Sven Šoštarič Karič je z leve strani poslal predložek pred vrata Mure, a na žogo ni reagiral nihče, na drugi strani pa je sam do nje ob vratnici prišel Matej Podlogar in za izenačenje zadel prvič v sezoni.

Mura je za novo vodstvo potrebovala dve minuti, ko je Horvat z izjemno podajo zaposlil Klepača, ta pa je zaključil učinkovito. Daku je zatresel mrežo Domžal v 79. minuti, vendar je bil pred tem ob strelu Bobičanca v prepovedanem položaju, kar je razkril pregled posnetka.

Daku nato v sodnikovem podaljšku ni uspeli pospraviti mrežo mimo že izigrane domžalske obrambe, minuto kasneje je njegovo napako popravil Amar Beganović z evrogolom s kakšnih 20 metrov.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.05.2022 ob 13:44 gost

      70 procentov predebelih. Hujši smo že kot v ZDA. Res vse tbej požrejti.

      7 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.05.2022 ob 13:47 gost

      Kaj boš ti gledal koko je kdo debeli ,ali boš pokomentiral tekmo srbin ?

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.05.2022 ob 14:28 gost

      Uf, kakše fajne cuce na naslovnici, gebati jih na puno.

      3 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.05.2022 ob 15:22 gost

      Resno sami NEOTESANCI !Purdiji pa socialci in tisti ki delati ne morejo , stoje pa lahko navijajo in kričijo nečloveške glasove ! Skratka vsaki somar ima v nekon veselje !!!!!!!!!!!!

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.05.2022 ob 15:24 gost

      Redne babe se doma natepavajo !!!!! Gdo bo gledal tole mantranje žoge in pijančevanje dedcev ki so pozabili na ženske otrebe! Nam enim pa tole paše , zelo !!!!!!!!!!!!!

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.05.2022 ob 16:04 gost

      NŠ MURA je do danes ,katera je žal zadnja zmaga v tem prvenstvu dobro igra z tem trenerjem čuntalo.Zaslužena zmaga in odlično mesto na lestvici.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.05.2022 ob 19:09 RobertH gost

      Nimam sreče,da bi gledal v živo in ko sem v četrtek prišel domov z Salzburga sem bil tako razocaran, ker nisem gledal ne Murino tekmo in ne tekmo Odranci: Polena...bil sem na tekmi Rakican:Grad....Drugo mi ne preostane,bom pač gledal kakšno tekmo v novi sezoni

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      12.05.2022 ob 21:16 gost

      EU dober dan.SPET SMO TU. Hi hi hi hi anti MURAŠI pojejte se .A rabite mogoče kaj soli ,popra in ostalih začimb ????????????????? hi hi hi hi hi ho ho ho ho

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.