https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Zaposlitev ponujajo Pomurske lekarne, Expano, McDonalds in drugi

10.05.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 100 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

POMURSKE LEKARNE MURSKA SOBOTA iščejo RAČUNOVODJO. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo ter 5 let delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Za zasedbo delovnega mesta je potrebno tudi zahtevno računalniško znanje. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 10. maja 2022. 

ALPE-PANON, MCDONALDS MURSKA SOBOTA išče GOSTINSKEGA DELAVCA. Odprti sta dve delovni mesti. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba. Urnik dela je večizmenski. Ponujajo delo za nedoločen čas, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj oddajo svojo vlogo na spletni strani delodajalca oziroma jo pošljejo po e-pošti do 20. maja 2022. Prav tako iščejo MCCAFE DELAVCA. Odprti sta dve delovni mesti. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo ozirimo osnovnošolsko izobrazbo. Urnik dela je večizmenski. Ponujajo delo za nedoločen čas, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj oddajo svojo vlogo na spletni strani delodajalca oziroma jo pošljejo po e-pošti do 20. maja 2022. Odrt jej še razpis za GEL HOSTESO

JUNIOR, EXPANO MURSKA SOBOTA išče NATAKARJA. Za to delovno mesto se zahteva nižja poklicna izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje angleškega in nemškega jezika ter osnovno računalniško znanje. Urnik dela je dvoizmenski. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti in pokličejo za razgovor do 12. maja 2022. Prav tako iščejo POMIVALCA POSODE. Zahtevajo osnovnošolsko izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je dvoizmenski. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti in pokličejo za razgovor do 24. maja 2022. Odprt je še razpis za POMOČNIKA V KUHINJI

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče SREDNJO MEDICINSKO SESTRO V NEGOVALNI ENOTI. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje in vpis v register zdravstvene nege. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, z 2-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti oziroma po pošti do 17. maja 2022. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.05.2022 ob 7:04 gost

      Službe za prijatelje keri so že na delavnem mestu. Samo še formalnost je tukj. Debili.

      15 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.05.2022 ob 14:26 Bibaleze1 gost

      Ne čitaj če te ne zanijma....

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.05.2022 ob 17:50 Dončić slovenske politike gost

      Sporočam vam, da umikam prijavo za natakarja v Expano, ker bom postal minister. LP Marjan Š.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.05.2022 ob 19:34 Veko gost

      Enkrat izvoljen in nikoli več

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.05.2022 ob 9:44 lačen gost

      Odrt jej še razpis za GEL HOSTESO. Uredništvo, vi ste sami odrti. Ne da še pojeste odrti razpis.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.