https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

Mladinci Panvite Pomgrad postali državni podprvaki

9.5.2022  

Po četrtem mestu članske ekipe Panvite Pomgrada v sezoni 2021/22 je minuli konec tedna nov lep uspeh moške odbojke iz pokrajine ob Muri dosegla tudi mladinska zasedba Panvite Pomgrada, ki si je na dvodnevnem turnirju najboljših osmih ekip v državi v Kanalu po porazu proti Mariboru priigrala srebrno medaljo.

Na dvodnevnem zaključnem turnirju najboljših osmih odbojkarskih ekip v Sloveniji za mladince so si odbojkarji Panvite Pomgrad, prvi dan turnirju v Kanalu, po zmagi z 2:1 (20, -24, 12) nad kamniškim Calcit Volleyem zagotovili nastop v nedeljskem polfinalu.

Drugi dan finalnega turnirja v Kanalu so mladinci Panvite Pomgrada z 2:0 (23, 28) nadigrali Črnuče ACH in so se v velikem finalu za naslov državnega prvaka v omenjeni starostni kategoriji pomerili z odbojkarji Maribora, ki so v polfinalu z 2:0 odpravili Salonit.


V nedeljskem fiinalu za naslov državnega prvaka sezone 2020/21 so bili na obračunu Maribor – Panvita Pomgrad s 3:0 (18, 13, 16) prepričljivo boljši Štajerci, ki se tako veselijo naslova državnega prvaka, Prekmurcem pa za uteho ostaja naslov podprvaka ter srebrna medalja državnega prvenstva kar je še en lep uspeh za moško odbojko iz pokrajine ob Muri.

Za Panvito Pomgrad so si pod taktirko trenerja Uroša Kovačeca v Kanalu naslov državnega podprvaka priigrali: Luka Kolarič, Lan Marič, Teo Založnik, Andraž Kavnik, Tim Štimulak, Dino Vinkovič, Urban Rajnar, Nik Legen, Rene Potočnik, Timotej Prelog in Vid Suhadolnik.

Foto: Panvita Pomgrad

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.