https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Iz trgovine ukradli prodajne artikle

10.05.2022 ob 7:00  

V preteklih štiriindvajsetih urah so pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve na javnem kraju, deset primerov povoženja divjadi in tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.


Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino prodajnih artiklov v trgovini, poškodbo osebnega avtomobila, dve goljufiji in tatvino denarnice. Lendavski policisti pa so obravnavali tatvino priročne blagajne in goljufijo pri točenju goriva.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornja Radgona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.05.2022 ob 7:11 gost

      A ukradli artikle ker nimajo denarja da bi si kupili. Odhajajoča vlada je poktadla celo državno blagajno jo slučajno gdo preganja ali obravnava na policiji.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.05.2022 ob 7:34 gost

        pod to zdajšnjo vlado smo dobro, dobro živeli, ne pozabimo.... zdaj pa poslušamo nakladanje enega brezveznika, rojenega z zlato žlico

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.05.2022 ob 7:21 gost

      Ej levojaja gamad Golob vam je primazal redno klofuto ,s tem ko je obljubljal kako bo izbral strokovni kader , Ne vidim nobenega strokovnega kadra le nesposobno drhal . Ja kakšen gospodar takšni hlapci oziroma kakšen gospodar takšen pridelek .

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.05.2022 ob 13:07 gost

      Tudi ti boš jokal in kradel,ker ta "vlada" je eno velko gobcanje.Še kako vam- nam( po sili razmer)

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.05.2022 ob 16:52 gost

      Hojs je tudi vodni top ukradel in nikomi ni kaj. Baje ga ima pred bajtov doma

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.