https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 985 novih okužb, v Pomurju 47 okužb

10.5.2022  

V ponedeljek je bilo potrjenih 985 novih okužb. V Pomurju so potrdili 47 novih okužb v 14 občinah.

Včeraj so opravili 1.194 PCR testov in 7.912 hitrih antigenskih testov, potrdili so 985 okužb. V državi je trenutno 10.517 aktivno okuženih z novim koronavirusom.

 Vir: NIJZ

Hospitaliziranih je 191 oseb, od tega 23 na intenzivni negi. Na navadnih oddelkih je hospitaliziranih 75 oseb zaradi covida in 93 s covidom. Na intenzivnem oddelku je zaradi covida 9 oseb, oseb s covidom pa je 14. Nobena oseba ni umrla zaradi covida. Skupno število umrlih znaša 6.613.

 

V ponedeljek, 9. maja, v Pomurju potrdili 47 novih okužb

Včeraj so okužbe potrdili v 14 pomurskih občinah. 9 v Murski Soboti, 8 v Beltincih, 6 v Lendavi, 5 v Moravskih Toplicah in Svetem Juriju ob Ščavnici, 4 v Gornji Radgoni, 2 v Ljutomeru in Tišini, eno okužbo v Črenšovcih, Kuzmi, Odrancih, Radencih, Rogašovcih in Turnišču.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.05.2022 ob 15:27 gost

      V keri državi še poročajo o tem sranju. V nobeni.

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.05.2022 ob 21:26 kilonja gost

      Prvaka LMŠ-ja Marjana Šarca so tako v zadnjih dneh v medijih omenjali med možnimi kandidati za ministra za regionalni razvoj, predsednico SAB-a Alenko Bratušek pa kot ministrico za medgeneracijsko solidarnost. Zdaj je še enkrat več kot očitno jasno da sta Alenka in Mare prodala svoji stranki zato ker sta vedela da jima bo Golob za v zameno za podporo pred volitvami, po zmagi obljubil ministerski mesti . Kaj pa Golob ? Golob ima velikansko število poslancev, članov stranke, pa bo več kot polovico ministrstev podelil outsajderjem iz KUL-a..glupi antijanšisti, nategnili so vas na suho ...KUL-u so ljudje obrnili hrbet zdaj pa jih bo polno v ministerstvih in med državnimi sekretarji, čeprav skupaj niso zbrali toliko glasov kot denimo Janša sam. Bravo KUL-ovci, vedno se najde način da z antijanša propagando nategneš volivce, nimaš kaj, še ministerstvo za manipulacijo bi si mogli podeliti ;) . Ministerstvo za kmetijstvo pa bo tako dalo prednost " ovčjereji " ;) .

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.