https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Nevihte povzročile nekaj preglavice

14.05.2022 ob 7:00  

Včerajšnje nevihte so delale preglavice tudi na območju Ljutomera, Gornje Radgone in Ormoža, kjer so morali posredovati tudi gasilci.

Močan dež je zajel občino Gornja Radgona. Na Ivanjskem vrhu je nanesel večjo količino vode in blata na cesto ter v objekt. Posredovali so gasilci PGD Spodnji Ivanjci, Negova in delavci podjetja Komunale Radgona. V Negovi je poplavilo kletne prostore dveh stanovanjskih hiš. Posredovali so gasilci PGD Negova.

V občini Ljutomer je močan dež nanesel blato na cestišče v središču naselja Mala Nedelja. Posredovali so gasilci PGD Mala Nedelja.

Na območju občine Ormož se je podrlo eno drevo in onesnažilo 200 metrov cestišča. Posredovali sta 2 PGD Ivanjkovci in Ključarovci pri Ormožu.

V regijskem centru za obveščanje Maribor, so v času neurja na območju Občine Benedikt, zabeležili 4 dogodke (črpanje vode in odkrite strehe). Na dogodkih so posredovali gasilci PGD Benedikt.

Na območju občine Sveti Tomaž je na več delov cestišč naneslo gramoz. Posredovali so PGD Koračice, ki so cestišča v dolžini 1300m očistili, navaja Uprava RS za zaščito in reševanje.

Neurje je poleg Štajerske in Koroške prizadelo tudi območje Novega mesta in Bele krajine, kjer je podiralo drevesa, zalilo je tudi več objektov. 

Foto: Civilna zaščita Občine Gornje Radgone

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.05.2022 ob 9:36 gost

      V državni blagajni je tudi bila nevihta. Vse je pokradeno vse je razdejano. Zdaj bo pa potrebna sanacija ki bo trajala tja do leta 2090. Kajti ko ima hudič,,, januš. Grozi,,,, mlade jih bo teško obvladovati in s postaviti red v državi in ugled kerega nam je zapravil v svetu.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.05.2022 ob 11:33 gost

        J Janša je namrdal tebe podgano !!! Žal mu je samo zato ,ker si se tele skotilo in tele boš ostalo celo življenje !!!!! ugled pa boste imeli pred ogledalom

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.05.2022 ob 9:40 gost

      Baje je nevihta odnesla Janeza Janšo iz parlamenta ko so se vsi fotografirali samo največji poraženec je manjkal.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.05.2022 ob 11:19 gost

        9:40 Teme na Pomurcu so samo za tebe . Vidiš na vsakem koraku Janšo . Pa kaj misliš da se ti ljudje ne posmehujejo kakšen NOREC SI , ja dodam pa zelo velik ,ki ga ni na ZEMELJSKI OBLI !!!!! TELE SRBSKO NEZRELO .To pa je udarec v GLAVI ;KI SO PRIŠLI IZ JUGE !!!!!!!!

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.05.2022 ob 11:58 123 gost

        Još kako funkcijo pa je imel Šarec v tej vladi če je bil v opoziciji, čisti dokaz da Janševi niti osemletke nimate končane

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.05.2022 ob 11:21 gost

      Ti pa vidiš že bele miši to je jebena stvar DEBELI 9:58

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.05.2022 ob 11:54 gost

      Teme bi lahko bila tudi revščina v Sloveniji ,,,,,,,invalidov ,ki ne morejo kupiti dodatnih pripomočkov za te zelo bolane otroke , Politično se bo pa motalo še vsaj mesec na portalu . Slovenija je velika veliko tem je , ne samo določene ,ki so za tiste pomembne na visokih položajih z polno denarnico ,,,,,,,,,,,,,,, !!!!!!!!! Tudi navadna raja smo ljudje ali pa smo drugorazredni kot se že kaže !!!!!!!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.