https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Znanje tujih jezikov je vsakdanja nuja

 

V času, ko je svet »vse manjši« in komunikacija med prebivalci različnih koncev sveta vedno lažja, je znanje tujega jezika nuja. Kakorkoli obrnemo, prej ali slej se srečamo s potrebo po znanju jezika, ki nam ni vsakdanji.

Že sam odhod na dopust oz. počitnice nas privede do tega, da moramo uporabiti znanje tujega jezika. Da se naučimo svetovnih jezikov, je potrebno le kanček volje in obisk jezikovne šole. V naši bližini je vedno bolj znana in tudi priznana jezikovna šola Preteks iz Lendave. Samo poučevanje tujega jezika pri njih poteka po komunikacijski metodi, ki tečajnika uči uporabljati slovnično in pogovorno znanje v kreativni ustni in pisni komunikaciji.

Da je učenje lažje, so poskrbeli tudi z avdio-vizualno opremo, pri učenju namreč uporabljajo interaktivno tablo SMART, za katero je značilno, da je z njeno uporabo pouk privlačnejši in enostavnejši. Hkrati v jezikovni šoli Preteks pri poučevanju uporabljajo še metode učenja preko komunikativnih družabnih iger ter učenje ob glasbi. 

S takšnimi inovativnimi pedagoškimi pristopi udeleženci spoznavajo praktično uporabo jezika in sistematično usvajajo vse štiri jezikovne spretnosti – govor, branje, pisanje ter poslušanje. Samozavestna uporaba jezika v najrazličnejših vsakdanjih situacijah tako za tečajnike postane nekaj vsakdanjega in enostavnega.

Izvajajo 40-urne jezikovne tečaje, individualne tečaje ter tečaje za podjetja za angleščino, nemščino, francoščino, italijanščino, španščino, madžarščino, slovenščino za tujce ter letos kot novost tudi latinščino. Cena tečaja znaša 240,00 EUR z DDV-jem, da pa bo odplačevanje lažje, nudijo tudi možnost plačila na obroke.

Vpisi potekajo na sedežu podjetja PRETEKS, d. o. o., Kranjčeva 22, 9220 Lendava ali preko e-prijavnice na www.jezikovnasolapreteks.si, pišete pa jim lahko na e-naslov: jezikovnasola@preteks.si.

PR

    Komentarji

    1. Mia35
      26.10.2011 ob 11:14 Mia35

      Kje se bodo izvajali tečaji? Lp

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.