https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 30. Pohod treh src se je začel

21.05.2022 ob 9:40  

Po dveh letih premora zaradi pandemije koronavirusa se je v Radence vrnil najstarejši slovenski Maraton treh src. 30. Pohod treh src se je s startom pri glavnem odru začel ob 8. uri. 


Start Pohoda treh src na 10 km je bil ob 8. uri. Od glavnega odra v Radencih se pot nadaljuje v smeri proti Kapeli, skozi gozdiček Strmec, do same Kapele, kjer se pohodniki lahko ustavijo ob bogatem sprejemu TD Kapela in si naberejo moči za nadaljevanje poti v smeri proti Turjanskemu Vrhu. Od tu poteka pot skozi gozd, do vasi Turjanci, kjer sledi nov postanek, s ponovnim nabiranem moči, za kar bo poskrbelo TD Radenci.

Sledi ravninski del pohoda saj se prečka glavno cesto in makadamska pot vodi, skozi gozd ter travnike, do reke Mure, kjer se pot nadaljuje po in ob nasipu ob reki Muri do izhodiščne točke park – glasbena hišica v Radencih. Kontrolne točke bodo odprte od 8. do 13. ure. Predviden čas pohoda je štiri ure.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.05.2022 ob 12:34 gost

      Dobru ka nega več vitev. Drugače bi bilo vse sanje politično tukaj in bi drek mešali. Da se pokažejo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.