https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Jutri popolna zapora ulice v Murski Soboti

Murska Sobota, 25.05.2022 ob 6:00  

V četrtek, 26. maja 2022, bo potekalo asfaltiranje na cestišču ulice Staneta Rozmana v območju med Slovensko in Gregorčičevo ulico.


Na Ulici Staneta Rozmana bo med 7.30 in 18.00 veljala popolna zapora za ves promet. V tem času ne bo možen izvoz ali uvoz na območju zapore.

Prometni režim na območju Cvetkove ulice bo ta dan dvosmerni, do zapore na vsakem odseku Cvetkove ulice. Začasno bodo tako ukinjena parkirišča na cestišču te ulice.

Uporabnike poslovnih prostorov in prebivalce na tem območju prosijo, da upoštevajo vzpostavljen začasni prometni režim.

Prebivalce in uporabnike spodaj navedenih poslovno-stanovanjskih prostorov še posebej prosijo in obveščajo:

A) Prebivalce Ulice Staneta Rozmana 2, 4, 6 in 8 prosimo, da pravočasno premaknete svoja motorna vozila na druge razpoložljive parkirne površine v širšem mestnem jedru, saj v času popolne zapore to ne bo več možno (redarska služba bo ta dan upoštevala nastalo situacijo).

B) Prebivalce Slovenske ulice 23, 25, 27, 29 in Ulice Staneta Rozmana 1, 1A, 1B, 1C, 3, 3A, 5, 7 in 9 obveščajo, da bo dostop za vozila še vedno mogoč preko Zelene ulice, tudi v času popolne zapore (rampa na lokaciji stopnic).

C) Prebivalce Ulice Staneta Rozmana 10, 12, 14, 16 in Cvetkove ulice (Šavel center) 2, 10, 10A, 12, 14 obveščajo, da bo dostop za vozila v času zapore omogočen le preko Cvetkove ulice iz smeri Ulice arhitekta Novaka.

V petek 27. maja bo moten dostop do stanovanjskih blokov 2, 4, 6 in 8 zaradi izvedbe asfaltiranja dovozov na parkirišča, obveščajo iz murskosoboške občine.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.05.2022 ob 8:51 Miško1 gost

      Cvetkova ulica, Štefana Kuzmiča bi morale biti dvosmerne. Vplivnežev, ki so vplivali na ureditev enosmernega prometa pod krinko, da je preveč hrupa ni več. Tako bi se pretočnost porazdelila, razbremenila pa bi se tudi Mojsterska ulica,ki je sedaj nenormalno obremenjena s prometom.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.