https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Le najboljše zaposlitve ta hip v Pomurju

31.05.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 90 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

PARADAJZ TURNIŠČE išče PRODAJALCA. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje slovenskega jezika in enega tujega jezika, osnovno računalniško znanje, obvladovanje prodajnih tehnik in komunikativnost. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece, z možnostjo podaljšanja pogodbe. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti oziroma po pošti do 4. junija 2022.

Prav tako iščejo PRODAJNEGA REFERENTA. Za to delovno mesto se zahteva višješolska izobrazba oziroma višja strokovna izobrazba ter 2 leti delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje angleškega, hrvaškega in nemškega jezika, zahtevno računalniško znanje in poznavanje prodajnih postopkov. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, vlogo lahko oddajo tudi na spletni strani delodajalca in pokličejo za razgovor do 13. junija 2022. 

OBČINA RADENCI išče VIŠJEGA SODELAVCA ZA DRUŽBENE DEJAVNOSTI. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 1. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska strokovna izobrazba ter 4 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Za zasedbo tega delovnega mesta sta potrebna tudi strokovni izpit iz upravnega postopka in opravljeno usposabljanje za imenovanje v naziv. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti oziroma pošti do 3. junija 2022. 

UE MURSKA SOBOTA išče VIŠJEGA SVETOVALCA V REFERATU ZA JAVNI RED IN PROMET. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo ter 4 leta delovnih izkušenj. Potrebno je znanje madžarskega jezika. Besedilo javne objave je objavljeno na gov.si, kjer so razvidne zahtevane sestavine prijave, pogoji in način prijave. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas oziroma do vrnitve začasno odsotnega javnega uslužbenca. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti oziroma po pošti do 2. junija 2022. 

GEOGRAD MURSKA SOBOTA išče GEODETA. Za to delovno mesto se zahteva višješolska izobrazba oziroma višja strokovna izobrazba ter 2 leti delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti oziroma po pošti do 24. junija 2022. 

RADENSKA išče LABORANTA. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo ter 1 leto delovnih izkušenj. Urnik dela je gibljiv. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti oziroma jo lahko oddajo na spletni strani delodajalca do 3. junija 2022. 

PANVITA išče PROIZVODNO SKLADIŠČNEGA DELAVCA. Za to delovno mesto se zahteva osnovnošolska izobrazba. Urnik dela je dvoizmenski. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti oziroma po pošti do 5. junija 2022. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.05.2022 ob 7:10 gost

      Vse same visoke izobrazbe. Kere mladi imajo nimajo pa delavnih iskušej. Zakaj zato ker njim nihče ne ponudi službe z pripravništvo kjer bi si nabrali delavne iskusnje. Kajti delodajalci bi imeli samo delavce z izkušnjam zakerega dobijo denar potem ga pa lahko odpustijo ker kaoni bil sposoben čeprav je imel izkušnje.

      24 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.05.2022 ob 9:25 črnko9 gost

        lahko greš prostovoljno, morda se dopadeš direktorju in te še vzame. sicer ima zavod razne subvencionirane programe, kar lahko delodajalcu tudi omeniš, čeprav se ne odzivajo preveč na to,morda ker imajo premalo informacij o tem. zato pa se sam bolj aktiviraj.

        8 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.05.2022 ob 21:28 gost

        UE MURSKA SOBOTA išče VIŠJEGA SVETOVALCA V REFERATU ZA JAVNI RED IN PROMET. Potrebno je znanje madžarskega jezika. Pa smo tam, brez znanja madžarščine ne bo nič, uvedba dvojezičnih napisov bo obvezna !?

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.05.2022 ob 8:02 gost

      Ce so to najboljse zaposlitve, potem pa smo res v globoki pizdi breznu.

      24 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.05.2022 ob 9:24 srampomur gost

      pomurec.com nimate pojma kaj so to vdobre zaposlite. idite sami nabirati paradižnik, pa potem da vidim, če upate tako laž napisati, da vas ni sram!

      23 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.05.2022 ob 9:49 gost

        Katere teme po tvojem bi pa vžgale !!!!!!1 Predlagaj pomucu da te zaposli ,ker boš ti naredil nekakšen red ,ker ti si sposoben na vseh področjih !!!!!!!!!!

        6 8 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.05.2022 ob 9:46 gost

      Kaj si ti profesionalec na pomurcu com . Te je Golob predlagal ali kdo ?????????9:24

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.05.2022 ob 9:52 gost

      To so zaposlitve višjo dodatno vrednostjo srbin

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.05.2022 ob 10:17 kak gost

      je lejku direktur paradajza tak PREŠVICANI, ŠTO DE JEMI TE TI PARADAJZ SMRDIČI ĐO. Malu bi se lejku kontrolejro, da ide pred kameru.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      31.05.2022 ob 10:24 gost

      Ta paradjz za 5 evrov si naj potisnejo v ta zadnjo. Sploh ni to kako ga promovirajo to je eno umetno sranje. Kot vse ostalo zeemnjava.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.06.2022 ob 9:14 gost

        Najboljši paradižnik je na tvojem vrtu,ne pa v Paradajzu.Ampak ,če drugega ni,je tud ta za pojest.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      31.05.2022 ob 11:00 Magyar Bacsi gost

      Naj si puklasti, smrdeči jajoš to vse vtakne v dupe smrdeče.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.05.2022 ob 11:12 gost

        Daj srbin 73 letni sedaj pa že pretiravaš za svoja leta ! Bog te na kaznuje na vsakem koraku ,ker si preveč dovoliš !!!!!!!!!

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.05.2022 ob 15:43 gost

        Ka žališ oču !! Jajo te je namrdal !!!!!!! Bar pijtaj mamo !!!! Samo mu je žmetno , ker si se tele skotil in boš tele poginolo !!! škoda njegovega dobrega senena !!!!!!!!

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      31.05.2022 ob 12:40 Obiralec gost

      Ges bi obiral za Panvito đagode za 0,20 € za kg .Znaj štoj ge se lahko prijavim .Imam svojo vodo prevoz in malico ter toaletni papir za rit

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      31.05.2022 ob 12:49 gost

      same nevejetne karijerne zaposlitve ni da ni,eni in isti izkoriščevalni delodajalci vedno iščejo kader,da potegnejo denar od države in nato izkoriščajo delavca,ki mu ne namenijo niti minimalca,ne malice ne nič..kdaj pa bodo iskali čistilca holobnjakov?ali pa nakladalca holobjega dreka,ki ga z vsakim pohovorom izhusti..tisto bo najprestižnejše plačeni poklic,čistilec holobnajkov

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      31.05.2022 ob 15:45 gost

      Zdaj bodo levi napravili red !!!!!!! sociale več NEBO !!!!!!! Vsi boste mogli delati ali pa skupinsko pocrkati !!! Tak trbej ,tole bi mogli zrihtati že zdavnaj , nej komaj zdaj !!!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      31.05.2022 ob 17:08 gost

      Ka pa Gmt nikaj ne išče skladiščnike? tej menjavajo delavce kak spodnje gate, vlačijo si delavce z zavoda, štere zavod plačuvle, gmt z njimi nikaj nema, še malico pa potne stroške njin ne da, če je tou nej suženjstvo te ne vem kaj. Poleg takih dobičkov, ka si takšo sramoto delajo.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      31.05.2022 ob 21:57 gost gost

      prosim vas lepo ste koga pijtali,če lejko sliko objavite,sploh znate što je na sliki,kak ste lejko tak pokvarjeni.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.