https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Obravnavali odvzem mladoletne osebe, grožnjo in napad na uradno osebo

31.05.2022 ob 7:10  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, ki so se vse končale le z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, zasegli motorno kolo, prijeli štiri tujce in šest primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali tatvino mobitela in tatvino delov iz osebnega avtomobila. Poleg tega so obravnavali še kaznivo dejanje odvzema mladoletne osebe, grožnjo, napad na uradno osebo, ko ta opravlja naloge varnosti ter prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Beltincih je bilo vozniku zaseženo motorno kolo, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

Ljutomerski policisti so prijeli štiri tujce, ki so v našo državo vstopili na nedovoljen način.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.05.2022 ob 7:23 gost

      Zanima me če bo Žan Mahnič tudi kaznovan. Kajti včeraj na predstavitvi za ministrico gospo Bobnar je izjavil da bi on sam še bolj glupi slovenski narod preganjal z vodnim topom in strupenimi plini kot je to počel Hojs. Zdaj se kažejo pravi obrazi desnih buzijev kako so lagali in zavajali Slovence. Zdaj ko so odjebali na volitvah pa javno povejo kako bi oni preganjali Slovence kei grejo iz službe iz trgovine itd. Kajti tam ni bilo protestnikov ampak ljudje keri so bili na vsakdanjih opravkih.

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.05.2022 ob 8:14 kilonja gost

        Tak bi mogel nastavljene antijanšiste tepsti da bi kri scali . Idioti so na proteste še svoje otroke vozili da bi izpadli sami večje žrtve, poden od ljudi, dno dna ste komunjare.

        9 6 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.05.2022 ob 7:30 gost

      ne seri srbin, tudi jes bi preganjal ljubljanske postopače še bole kak Hojs, seveda pa ne tistih eni par ka so slučajno šli v trgovine, na tej pa se sedaj izgovarjajo tej socialaši iz nvo-jev, To niso bili protestniki, to so bili kruhoborci s podporo medijev!

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.05.2022 ob 7:31 gost

      ne seri srbin, tudi jes bi preganjal ljubljanske postopače še bole kak Hojs, seveda pa ne tistih eni par ka so slučajno šli v trgovine, na tej pa se sedaj izgovarjajo tej socialaši iz nvo-jev. To niso bili protestniki, to so bili kruhoborci s podporo medijev!

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.05.2022 ob 10:09 gost

      Kaj je desni buziji nismo vsi kot vi ko vas po Bruslju preganjajo policaji ker imate orgje z bagosloom kokaina.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.05.2022 ob 10:15 gost

      Tam si poglejte posnetek govora v evropskem parlamentu kaj je povedala Ljudmila Novak o Janši in njegovi vladi pederski. Sram jo je da je njena in apondek Tunin pri tej vinjariji tudi sodeloval. Bravo Ljudmila Novak kapo dol za pogum in resnico v evropskem pa rlamentu. Res ena in edina prava krščanska demokrtka v stranki nove Slovenije. Vsi ostali pa samo podaljški in hlapci janezu Janši.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.05.2022 ob 10:18 gost

      Ta gospa si zasluži da je pdsednica Slovenije. Ker je pravična, svoboda ni odvisna od mišljenja stranke kera je samo satelit SDS, in še ena pomembna vrlina jo krasi resnica. Kr pa nima nobeden politik desnega pola.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      31.05.2022 ob 10:25 gost gost

      V CERKVI SVETA ZUNAJ HUDIĆ POPRAŠAJTE VAŠČANE ŠE PREKMURCI SO TAM POROČENI ONI VEJO KA JE ONA KDO JO MARA V VASI NE PIŠITE NA PAMET ISTI GRM TRNOV KAK ŽIŠKAJAR JOŠKO

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      31.05.2022 ob 10:35 gost

      Nemara je tisti kerim pove resnico lažnivci, debili, kradljci skratka škodljiva golazen. Kot je vlada v odhodu. Bumbar štekaš.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      31.05.2022 ob 10:41 gost

      Vsi kerih se je Janša lotil z odstranitvijo so se vrnili kot bumerang. In tako je tudi prav. Gdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      31.05.2022 ob 10:41 gost

      Danes bo oljevo in napeto seje že začelo .Akcija udri ga blaž ,ko je jači ???????

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      31.05.2022 ob 11:09 gost

      Ljudmila kot državljanka Slovenije ,je s tem ne da je osmešila samo Janšo , osmešila je tudi Slovence .S tem je pokazala kako nespoštljiva je ! Da si lahko tako podli si ne zaslužiš mesto v Sloveniji . Marš baba blesava nezrela za svoja leta !

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.