https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Črenšovcih so se srečale županje slovenskih občin

02.06.2022 ob 14:10  

V Črenšovcih so se na povabilo županje Vere Markoja srečale županje slovenskih občin.

Županja Občine Črenšovci Vere Markoja je na srečanje povabila vse županje slovenskih občin, so zapisali na strani občine. Po uvodnem predavanju na temo komuniciranja so si ogledale znamenitosti občine, cerkev in župnijski dom in se srečale z gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Črenšovci.

Ogledale so si tudi kmetijo Kolenko, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo krompirja. V Romskem naselju Kamenci so se seznanile s projektom participativnega proračuna skupnostnih vrtov in bile navdušene nad plesom mladih plesalk.

V Mlinarstvu Kolenko na Gornji Bistrici so jim predstavili mletje polnozrnatih izdelkov s starim mlinskim kamnom, srečanje pa so zaključile ob Tinekovem brodu na Muri.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.06.2022 ob 20:40 Nafta gost

      Bravo Vera! Vedno si bila prijetna in srčna oseba. Uspešno na tvoji poti naprej! Sodelavec iz Nafte.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.06.2022 ob 6:25 gost gost

      VEJ PA ODKET JE DOMA SAMI DOBRI LJUDJE SAMO EDEN SERJE PO OBČINI PA PO LJUBLJANI IZDAJALEC DRŠI SE SVETOGA AMPAK KAK DELA SRAMOTA VERO ZA POSLANKO NASLEDNJIČ

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.