https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Znova je zadišalo po kulinaričnih dobrotah

03.06.2022 ob 15:30  

Festival ulične kulinarike "Sočna vilica" se je vrnil s 7. sezono v središče Murske Sobote in tudi tokrat vas bodo na Slovenski ulici razvajali z dobro hrano in pijačo vse do 20. ure. Druženje bo popestril glasbeni nastop v živo, prihajajo Žan Videc, Sia Lana in Sanja Balažic. 

Festival ulične kulinarike, katerega organizator je Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota, se je vrnil na Slovensko ulico, ali kakor ji tudi pravijo Slovenska vilica, in vas vabi v središče Murske Sobote.

Festival ulične kulinarike "Sočna vilica" vabi k okušanju jedi, ki jih dopolnjujejo vrhunska vina domačih vinarjev, raznolik pivski izbor, drugi napitki različnih ponudnikov in sladke pregrehe. 

Tokrat vas bodo razvajali Foodstock, Kavarna in slaščičarna Diana, Gud Street Fud, Bernijeve puhaste palačinke, Vina Kramberger, Koru sladoled in Pannonian Sailor. 

Dogajanje pa bo popestril nastop v živo, prihajajo Žan Videc, Sia Lana in Sanja Balažic. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.06.2022 ob 16:29 gost

      Hamburgerji kot specialiteta . Ovi iz Občine so ob 11 bilij vsi na ulici

      9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.06.2022 ob 16:49 Gost gost

        Si bil na preži? Si vse dol napiso što je tan bil? Živeš samo za to ka druge gledaš kama idejo pa ka delajo pa te tu pišeš. Bravo si resan dosta dosegno v življenji

        15 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.06.2022 ob 16:59 gost

      Špijunar rdeči 16:29

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.06.2022 ob 21:42 gost

      To je EDINO kar je jEVŠEK zriktal v M.SOBOTI.Babe ki ne znajo kuhati pa so si oddahnile.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.06.2022 ob 8:57 gost gost

      Podali so se na pohod ob spominskih obeležjih druge svetovne vojne, korakali so sami nekdanji člani nekdanje partije, menjali so le uniforme !

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.06.2022 ob 11:54 domačijn gost

      Tole je sončni odpad !!!! Tole je za neandertalce !!! Dobrote dišijo in se pred njimi zgrinja množica ljudi ! Cenovno dostopno in v ponos , kar za tele izvajalce ne moremo niti malo trditi in se njihovih izdelkov veseliti !!!!!!!!!!!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.