https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Soboškem jezeru potekala jadralna regata za pokal soboške občine

Murska Sobota, 07.06.2022 ob 13:00  

Minuli vikend se je na Soboškem jezeru pri Expanu odvila jadralna regata za pokal Mestne občine Murska Sobota v razredu Fireball.

Minuli konec tedna je na Soboškem jezeru potekala jadralna regata za pokal Mestne občine Murska Sobota, ki jo je organiziralo Jadralno društvo Iccadria v sodelovanju z Mestno občino Murska Sobota in drugimi. Regate se je udeležilo 10 posadk, jadrali pa so na dvosedih razreda Fireball.

Fireball je eden najpopularnejših razredov športnih jadrnic za dve osebi. Jadranje s to jadrnico je posebno doživetje, lahko je lenobno uživanje v poletnem soncu, močnejši veter pa ga spremeni v navdušujočo mešanico hitrosti, valov in adrenalina.

Podžupanja Mestne občine Murska Sobota Bernardka Ružič je podelila nagrade ter predala zmagovalcem prehodni pokal.

Rezultati regate:

1. mesto Dolžan - Rojc JK Živaana

2. mesto Škof - Nemec JK Fireball

3. mesto Volk - Bastar JK Fireball

Foto: Iccadria

Več fotografij v spodnji galeriji... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.06.2022 ob 15:38 gost

      Sami oligarhi. Seveda tudi v zabačenem Prekmurju se ja tudi potrebno pokazati. Se dobro najesti in napiti.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.06.2022 ob 20:10 AAAAAAAAAAAAA gost

        Moreš biti rejsan prizadeti nevoščljivec ka takšno blesarijo napijšeš. Či tij nemaš niti za otroški gumijasti čun ka še za jadrnico kera ne košta bogatstvo si si san krijf.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.06.2022 ob 22:14 Johanna Conley gost

      Google enostavno dela in Google mi plača vsako uro in vsak teden le 15 do 20 tisoč dolarjev za opravljanje spletnega dela od doma. Sem študentka in delam s krajšim delovnim časom le 2 do 3 ure na dan brez težav od doma. Zdaj lahko vsak zasluži dodaten denar za izdelavo spletnega domačega sistema in si ustvari dobro življenje, tako da samo odpre to spletno mesto in sledite navodilom na tej strani..............𝐖𝐰𝐰.𝐥𝐢𝐯𝐞𝐣𝐨𝐛𝟐𝟒𝟕.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.