https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Vrtci občine Moravske Toplice z dobrodelno noto

Moravske Toplice, 05.06.2022 ob 6:05  

 Vrtci občine Moravske Toplice so organizirali dobrodelno prireditev z naslovom "Veliki prijatelji za male prijatelje".

V petek, 3. junija, se je pri Vrtcu Moravske Toplice odvijala posebna prireditev, ki je imela dobrodelno noto. Prireditev so s himno vrtca slavnostno otvorili otroci. Sledil je nagovor ravnateljice vrtca, Simone Kavčič, ki se je zahvalila vsem sponzorjem, donatorjem in drugim, ki so omogočili izvedbo prireditve.

Besedo je predala županu občine Moravske Toplice Alojzu Glavaču, ki je poudaril, da so otroci naša prihodnost, zato na občini vedno z veseljem podprejo takšne dogodke.

Na oder so povabili tudi posebnega gosta, biatlonca Klemna Bauerja. Otroci so imeli zanj pripravljenih kar nekaj vprašanj, najbolj pa jih je zanimalo, ali je s seboj prinesel svojo puško, saj so si jo želeli ogledati.

Po zaključku slavnostnega dela prireditve je sledil pester program. Odvijale so se različne športne in zabavne igre, otroci so si lahko uredili pričeske, na voljo so bile različne delavnice, poslikava obraza in tudi dve napihljivi igrali. Na parkirišču pred vrtcem so si otroci lahko pogledali gasilski in policijski avto. Posladkali so se lahko s palačinkami, potekala sta pa tudi srečelov in nagradna igra. Zvečer je sledil glasbeni program z gosti in žrebanje nagrad.  

Organizator prireditve je bil Sklad vrtca, ki se na različne načine skozi vse leto trudi zbrati finančna sredstva, s katerimi pomaga socialno šibkejšim družinam. Del sredstev pa se nameni za sofinanciranje nadstandardnih programov. Sredstva, v obliki prostovoljnega prispevka za vstopnico, bodo namenjena sofinanciranju lutkovnega abonmaja.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.