https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Pečarovcih potekal 16. Festival skečev Prefrigani Zgrebaš

Pečarovci, 07.06.2022 ob 16:00  

V Pečarovcih se je ta vikend odvijal že 16. Festival skečev Prefrigani Zgrebaš.

Minuli konec tedna je v Pečarovce privabil veliko ljubiteljev smeha in dobre volje. Odvijal se je namreč že 16. Festival skečev Prefrigani Zgrebaš. Festival je bil razdeljen na dva dela, in sicer je prvi del potekal v petek, 3. junija in drugi del v soboto, 4. junija.

V prvem delu so se predstavili:

- GS Marko Kočar KuDKriževci pri Ljutomeru

- amt. dram. kazalište Sveti Križ Začretje

- Nemaki - pevsko društvo Selo

- KUD Avgust Gašparič Vučja Gomila

- KUU Društvo žena Gornji Kraljevac

- KD Lipa, sekcija Veseli Vandrovci

V drugem delu pa so se predstavili:

- Andrej Bakreni

- KD Rdeči zvonček Nedelica

- GS Zgrebaši TKŠD Pečarovci

- KUD Krapina

- KD Rogaševci - Močnikovi

- najboljša petkova predstava po mnenju gledalcev

Strokovno oceno in izčrpno strokovno mnenje vsem nastopajočim je letos podal Rajko Stupar, gledališki igralec in režiser. Festival sta pri izvedbi podprla JSKD - Javni sklad RS za kulturne dejavnosti in župan Ludvik Novak.

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.06.2022 ob 22:14 Johanna Conley gost

      Google enostavno dela in Google mi plača vsako uro in vsak teden le 15 do 20 tisoč dolarjev za opravljanje spletnega dela od doma. Sem študentka in delam s krajšim delovnim časom le 2 do 3 ure na dan brez težav od doma. Zdaj lahko vsak zasluži dodaten denar za izdelavo spletnega domačega sistema in si ustvari dobro življenje, tako da samo odpre to spletno mesto in sledite navodilom na tej strani..............𝐖𝐰𝐰.𝐥𝐢𝐯𝐞𝐣𝐨𝐛𝟐𝟒𝟕.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.06.2022 ob 12:21 gost

      Miničtra Serpentinška pa niso povabili,da bi spokal par skečev,sedaj jih ima verjetno ogromno na zalogi,ko je glavni general z puško vrženo v kuruzi..

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.