https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

POZOR! Izdano opozorilo najvišje stopnje

05.06.2022 ob 10:41  

Vremenoslovci napovedujejo, da bo danes sončno in vroče, zvečer pa nas bo od severa dosegla hladna fronta z nevihtami. 


Danes bo sončno in vroče. Ponekod bo pihal veter južnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 27 do 33 °C.

Zvečer in ponoči nas bo od severa dosegla hladna fronta z nevihtami, nekatere bodo močnejše. Do jutra se bo delno zjasnilo, na Primorskem bo zapihala šibka burja. Jutranje temperature bodo od 13 do 19 °C, navaja Arso.

OPOZORILO

V nedeljo zvečer in v noči na ponedeljek bodo ob nevihtah možna krajevna neurja z močnimi nalivi, sunki vetra, ni izključen tudi pojav toče, opozarja Arso.

Vir: ARSO

Nastanek močnih neurij

Portal Neurje.si je izdal 3. stopnjo nevarnosti, kar pomeni velika verjetnost nastanka močnih neurij.

"Obstaja velika verjetnost nastanka velikega števila močnih neviht, nevihtnih sistemov ali zelo močnega, obsežnega in uničujočega neurja. Nevihte lahko spremljajo siloviti in dolgotrajni nalivi, zelo močan, rušilen nevihtni piš (več kot 120 km/h) ali debela toča, ki v premeru lahko presega 8 cm. Ob intenzivnih in dolgotrajnih nalivih lahko lokalno pade več kot 150 mm padavin, kar lahko povzroča izjemno hiter porast hudournikov in manjših vodotokov ter hudourniške poplave tudi večjih razsežnosti. Močni sunki vetra lahko povzročajo obsežne vetrolome z veliko gmotno škodo na objektih in v gozdovih. Debela toča lahko uničuje strehe, fasade in razbija avtomobilska stekla, prav tako lahko povzroči ogromno škodo v kmetijstvu. Ogrožena so lahko človeška življenja," kot razlago pod opozorilo tretje stopnje navaja Neruje.si.

(Vir: Neurje.si)  Smer pomikanja neviht: Z-SZ -> V-JV

(Vir: Windy)  Napoved za danes, 5. junij, ob 23. uri

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne bo predvsem v gorskem svetu možna kakšna ploha ali nevihta. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 28 °C.

Obeti

V torek bo sprva sončno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo do pretežno oblačno s plohami in nevihtami, ki se bodo nadaljevale v noč na sredo.

V sredo zjutraj bodo padavine ponehale, delno se bo zjasnilo. Prehodno bo nekoliko hladneje, navaja Arso.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.06.2022 ob 11:19 gost

      Ja samooskrba ! Ne vem zakaj v Mariboru stoji letalo proti toči in se ne uporablja ! Je samo za okras , toča pa v minuti stolče vse . Vse bolj opozarjajo na takšne ekstreme ,a se ne premakne iz mrtve točke prav nič oziroma leti na gluha ušesa .

      34 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.06.2022 ob 2:47 Magyar Bacsi gost

        Če bo spet vse stolklo potem jebem jashariju vse po spisku in da bi mu mrtvi čunte grizli. GLAVNI KRIVEC, KI NI ODOBRIL 300K SREDSTEV ZA PROTITIČNO OBRAMBO KUPUJEJO PA NEKE BREZVEZNE OKLEPNIKE ZA PIČKE MATERINE SAMO ZATO, DA SPET SI ŽEPE DOMOBRANCI SO SI POLNILI S PROVIZIJO. PREKLETA BANDA JANŠEVSKA, MOTVOZOVSKA, KREKERSKA.....VIZJAKOVSAKA. BANDA.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.06.2022 ob 11:48 gost

      Pomurec kje je komentar ?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.06.2022 ob 11:54 Jansa gost

      Kaj je delal kmetijski in vojaski ministet dve leti? Oklepna vozila potrebujemo, da bodo branili janso. Da bi pa zavarovali kmeta in njegovo trdno delo, tega stara politika ni obvladala. Gospoda samo caka, da bi s Prekmurja odpeljali vse zastonj. Dali pa N I C.

      19 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.06.2022 ob 2:54 Magyar Bacsi gost

        Točno tako prav imaš. J ebem vas vse minusarje dirket v čelo. Banada prekleta.

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.06.2022 ob 12:42 Stanko gost

      Ne bo nič ker je dal Janez Janša dol da de samo ploha

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.06.2022 ob 12:48 gost

      5. april Binkošti ali praznik Svetega duha - Carigrajski kancil je kot podobo Svetega duha priznal goloba

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.06.2022 ob 13:03 gost

      popravek 5 Junij 12:48

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.06.2022 ob 17:07 gost

      Brez brige Golob pa Sarec bosta vse zrihtala. Vojaki bodo z fracami in zracnimi puskami razbili oblake v nulo. Nobenega letala mi ne rabimo. Bratuskova pa Fajonka bosta pa rakete streljali v nevihtne oblake in to z pistolo. Tak, da nic bat. Kmalu bo vse porihtano in tak kak more bit. Jansa gledaj in se uci od Kul ful mega spon koalicije, kak se spoprijeti z takimi zadevami.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.06.2022 ob 4:00 Magyar Bacsi gost

        Jashari je opica, ki ni naredila nič v smeri protične obrambe za kmete, sadjarje, vinogradnike saj si veliki dobavitelji želijo malim uničiti pridelke. Zato pa tudi manipulacije z vremenom. Jashari je največje zlo in svinja sodobne Slovenije.

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      06.06.2022 ob 7:10 gost

      Vlada doktorja Gospoda Goloba se bo ukvarjala z problemi za kere pa vlada pizdeka Janeza Janše sploh ni vedela da obstajajo. So pa vedeli kje je državna blagajna da se iz nje da viliko po krasti plača pa glupi narod kot pravi Janez Janša in njegovi somišljeniki.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      06.06.2022 ob 8:27 gost

      4:00 Kaj ti je koza pobegnila ? Si živčen ? Te tišči ? Poišči krtovo luknjo srbin ? hi, hi ,hi,hi

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      06.06.2022 ob 11:47 gost

      je holob poslal jato holobov v nevihtne oblake,holobi so bili opremljeni z bombami,tako da,mi plešemo dan in noč,holobi so nas rešili

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.