https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Fokovski osnovnošolci noč preživeli v šoli in se ob tem zabavali

Fokovci, 07.06.2022 ob 6:05  

Noč v šoli kot nagrada učencem, ki so opravili bralno značko.

V petek, 3. junija, je v Osnovni šoli Fokovci potekala prav posebna noč. Otroci so namreč celo noč preživeli v šoli in se ob tem zelo zabavali.

Noč v šoli je posebna nagrada učencem za uspešno opravljeno bralno značko. Ker v sodobnem času moderne tehnologije zanimanje za tiskano besedo med otroci upada, želijo na ta način spodbuditi otroke, da pogosteje segajo po knjigah.

Idejni vodja zamisli je učiteljica Monika Dobrijevič, ki na šoli deluje kot knjižničarka in učiteljica nemškega jezika.

Otroci so povedali, da so se imeli zelo lepo. Ob prihodu so si v telovadnici izbrali blazino, na kateri bodo spali. Ko so se vsi zbrali, so se odpravili na igrišče, kjer so se družili na šolskih igralih, kasneje pa so na ognju pekli različne dobrote.

Večer je minil ob druženju in veliko dobre volje. Otroci pa so zagotovili, da bodo tudi naslednje šolsko leto opravili bralno značko in si tako ponovno zagotovili noč polno zabave in smeha v šolski telovadnici.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.