https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Obiskovalci so lahko pokušali vrhunska vina in dobrote prleških domačij

09.06.2022 ob 15:00  

Minuli konec tedna je v organizaciji Društva vinogradnikov in prijateljev vina Ljutomer potekala prireditev, na kateri je bil organiziran Vinobus, ki je vse udeležence zapeljal do šestih okoliških vinarjev.

Vinobus je izpred ljutomerskega glavnega trga zapeljal udeležence do okoliških vinskih kleti, kjer so pri šestih vinarjih lahko poskusili več različnih vin.

Letos so svoja vrata odprli Vina Smolkovič, Vina Kovačič, Klet Maro, Kmečki turizem Frank Ozmec, Vinoreja Kaučič in Vina Marič iz Zgornjega Kamenščaka.

Več fotografij v spodnji galeriji...

* Foto: Društva vinogradnikov in prijateljev vina Ljutomer 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.06.2022 ob 15:33 gost

      Temu sepavi prireditev. Jesti piti dobra volja to je to.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.06.2022 ob 15:38 gost

      Upam ka je bil što iz lušta tukaj da si je pogledal kako se delajo priredite. Nej samo na velik zvon obesati da je prireditev potem pa od obiskovalcev čakati ka tisto prireditev plačajo obiskovalci. Nič od nič se pa ne ponudi obiskovalcem.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.06.2022 ob 19:43 gost

      Lepo je če se zabavate in ob tem uživate !n Samo na seks ne pozabite ker je zelo pomemben v življenju !Pijte in jejte dobro!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.