https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Priložnost za frizerja, hišnika, monterja, gozdarja in vodjo kavarne

08.06.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 90 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

FRIZERSKI SALON S-TREND LJUTOMER išče FRIZERJA. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba ter 3 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, z 1-mesečnim poskusnim delom. Okvirna plača je 945 evrov bruto na mesec. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 26. junija 2022. 

POMURSKE MLEKARNE MURSKA SOBOTA iščejo HIŠNIKA. Zahtevajo nižjo poklicno izobrazbo smer tehnika in 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit b kategorije. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, z 1-mesečnim poskusnim rokom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 15. junija 2022.

MIKK MURSKA SOBOTA išče VODJO KAVARNE. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje in izkušnje v gostinski dejavnosti. Urnik dela je nestalen. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 11. junija 2022.

ZZZS MURSKA SOBOTA išče VIŠJEGA REFERENTA I. Za to delovno mesto se zahteva višješolska izobrazba oziroma višja strokovna izobrazba ter 9 mesecev delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, zahtevno računalniško znanje in organizacijske sposobnosti. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 8. junija 2022. 

ZAVOD ZA GOZDOVE MURSKA SOBOTA išče SODELAVCA ZA GOZDARSTVO. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo ter 5 mesecev delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so smer izobrazbe gozdarstvo in lov ali biologija ali geoznanost, preizkus znanja za vodenje in odločanje v prekrškovnem postopku in natančnost. Ponujajo zaposlitev do 30. junija 2023, z 2-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 10. junija 2022. 

POHIŠTVO IL AMBIENTI MURSKA SOBOTA išče MONTERJA POHIŠTVA. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 10. junija 2022. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.06.2022 ob 7:46 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Frizerji ponujajo minimalca naj sami delajo.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.06.2022 ob 9:33 gost

      Vse je potr ebno delavne izkušenje za Slovence za južne brate pa ni potrebno delavnih izkušenj. Samo kupljen papir o izobrazbi.

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.06.2022 ob 11:58 gost

      kaj a ta frizer bo šel v parlament ,da končno uredi to grivo na taubekovi čimbolj neumni sovražni glavi,je holob potreben dobrega frizeraja,ker se nam evropa smeje,kaj to za gozdnega jože lomasti po hramu demokracije

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.06.2022 ob 13:36 gost gost

        nemreš verjeti kak ste janševe ovčice bedaste, priporočam ka se čimprej sprijaznite s porazom, prej bo tudi za vas boljše. Kak more človeki slabo iti ka grata Janšev pripadnikov, tou nikdar nemo razmo.

        10 9 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.06.2022 ob 13:30 gost

      Sraka mu je gnezdila na glavi za to je vsakič kuštravi in masten 11:58

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.06.2022 ob 13:49 gost

      Gost13.36 - Si prazniš tvojo butasto pamet? Ti niti ne razmiš zakaj živiš!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.06.2022 ob 13:50 gost

      ČE PA JE VSE RES !!!!!!!!! 13:49

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.06.2022 ob 13:58 gost

        Levojajarji so vsi kreteni izrojene balerine ,ki se jim svet smeji !!!!! nobeden še nikomur ni čestital za njihovo lovoriko---pedri

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.06.2022 ob 14:15 gost

      Kaj pa se na pomurskih mlekarnah dogaja, da majo vsak teden razpise za ista delovna mesta? Tu mora bit nekaj zelo narobe.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      08.06.2022 ob 14:52 gost

      Levo usmerjeni nikoli niso bili in nikoli ne bodo pedri. Ta titula je samo za desne buzije keri se skrivajo za družinskim življenjem. To gdo je komu čestital ali ni čestital vi desni pedri itak nerazumete ker vedno čestitajte tistim ki niso izvoljeni. Zato te prazne tikve napolnite z znanjem in se potem oglasite. Debili pederski.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      08.06.2022 ob 14:54 o takšni gost

      fizuri, KOT JO IMA DOKTOR GOLOB LAHKO samo janševi obritoglavci oziroma golopizdiči samo sanjate. Če pogledaš samo leve in desne, vidiš, da se desnim vsem sveti lasišče kot druga mesečina, niti ponoči ne rabiš razsvetljave. Doktor Golob je pač človek, kateremu pripada tudi lasišče in če je bujno, komu to ne paše. Kaj bi desnjakom veljalo, če niva ne bi imela koruze, ki pač zrase in je bujna, nič imeli bi prazno suho zemljo. Tako pač je, poglejte zgodovino in mogoče tudi sedanjot, vsi z vsaj neko frizuro so svetovljani, oni obritoglavci pač seljaki. To so dejstva.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      09.06.2022 ob 13:21 JasminH gost

      Ambienti urnik dela: cel dan + nagradne sobote ne pa v dopoldanskem cajti

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.