https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Izgradnja novega krožišča v središču Gornje Radgone v polnem teku

09.06.2022 ob 6:00  

Dela za izgradnjo novega krožišča v središču mesta Gornja Radgona so v polnem teku. Vsa gradbena dela bi se morala končati do sredine avgusta letos, so zapisali na občini. 

Izgradnja novega krožišča v središču Gornje Radgone med Partizansko cesto in Panonsko ulico se je začela v začetku januarja. Na podlagi izdelanega elaborata je izbrani izvajalec začel gradbena dela v južnem delu novega krožišča, to je izvozni krak proti nekdanji avtobusni postaji in parkirišču pred poslovnimi lokali. 

Avtobusna postaja se je za stalno preselila na spodnjo lokacijo, ob železniški progi. Trenutno na samem gradbišču potekajo dela na prestavitvah in prevezavah podzemnih inštalacij (kanalizacije, vodovoda, telekomunikacij in elektro vodov), pripravlja pa se tudi gramozna podlaga na parkirišču pred poslovnimi lokali, na izvoznem kraku proti nekdanji avtobusni postaji in na delu izvoznega kraka proti Panonski ulici.

Izvajalec del je začel tudi z odstranjevanjem semaforjev, ki po izgradnji krožišča ne bodo več v uporabi. V celoti je bil odstranjen tudi leseni objekt za hitro pripravo hrane, saj je na tej lokaciji predviden nov uvoz v krožišče iz smeri poslovno-stanovanjske stavbe Partizanska 20-24. Lastnik navedenega lesenega objekta svojo dejavnost hitre priprave hrane seli na novo lokacijo, na tržnico na Trgu svobode. 

Prvotni projekt je bil na različne pobude tako delno spremenjen, na način, da se bo izvozni krak na nekdanjo avtobusno postajo izvedel kot dvosmerni (prvotno je bil predviden enosmerni), posledično pa bo izvoz pri objektu banke NKBM Maribor izveden kot enosmerni, z obveznim zavijanjem v desno proti Radencem. Na lokaciji stare avtobusne postaje se bo na novo uredilo obstoječe parkirišče, pred poslovnimi lokali pa bo zagotovljeno nekaj dodatnih parkirnih mest.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.06.2022 ob 7:44 gost

      Že čas ka nekaj napravijo ker so zaostali že za vsemi. Polek pa Avstrija v razcvetu kero pa razvijajo 20 tisoč Slovence ki tam delajo namesto domačinov.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.06.2022 ob 8:35 gost

        7:44 Ne trobi v prazno , pa naredi kaj koristnega ,da ne boš nonstop visel na portalu . Ali pa k zdravniku ,da ti odstrani bule da nasvet za delodiš !!!!!!!!!! Bosanc 73 letni

        9 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.06.2022 ob 9:49 gost

      Izkoriščanje delavcev podjetja Šuštar - Zakaj je ta Jerkovičeva zelo glasna , ko so drugi izpostavili problematiko , ko bi se samo mogla zavzeti za delavca , pa se je predčasno ukvarjala s tem , da je nasprotovala vladnemu povečanju plač delavcem ,,,,,

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.06.2022 ob 9:59 gost

      Kako povečanje plač delavcem bedak. Povečanje plač je samo za tiste ki imajo več kot 2.000 plače. Ostali vsi pa zaradi davka dobijo 9 evrov manj. Toliko o plačah kere so res dvignili samo bogatim se pravi sami sebi to je ta zakon vlade kera je že v p,,,, m,,,, januša groznega,,,, debila lažnivega. Keri nam je nakopal 8 procentno inflacijo in 40 milijard dolga. In sramoto na političnem parketu v Evropi in svetu.

      8 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.06.2022 ob 19:48 gost

        j j te je namrdal !!! Vprašaj mamo kak je uživala ,samo mu je žal da si se tele skotilo in boš bik poginil!!!! ŽALOSTNO vendar resnično !

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.06.2022 ob 10:11 gost

      Bedak te je naredil in to podobni zverini ,če hočeš !9:59

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.06.2022 ob 10:20 JAKA gost

      Inšpektor in vsi organi nadalje v sestavi vse do sodstva so skorumpirani podkupljeni od podjetnikov . Kako bi drugače razumel , da se kljub kontroli in da je za kršitev podjetja vsem tem organom vse znano in nič se ne okrene in nič se ne zgodi !

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.06.2022 ob 13:37 Bond gost

      7 mesecev in pol porabiti za eno krožišče je možno samo pri nas

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.06.2022 ob 8:09 gost

      9:59 srečo imaš da NOROST NE BOLI.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.