https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Podjetje Cleangrad ob svojem jubileju odprlo novo upravno zgradbo

Ulica Rada Pušenjaka , 12.06.2022 ob 6:00  

V petek, 10. junija, je podjetje Cleangrad d.o.o. praznovalo svoj 20. rojstni dan. In ob tem svečanem jubileju so obenem uradno odprli novo upravno zgradbo.

Robert Levstek je uvodu vsem prisotnim izrekel dobrodošlico na slovesnosti, ki pomeni zbranim veliko, saj jim pomeni 20 let dela, ustvarjanja, razvoja in izzivov, ki so jih pripeljali do tja, kjer so danes. In vse, kar so ustvarili, je podlaga za to, kar jih čaka v prihodnosti.

Doda, da bo dan v znamenju druženja in odprtja te čudovite nove stavbe. 

Leto 2022 zaznamuje 20. obletnica Cleangrada. In v teh 20 letih so iz mikropodjetja zrasli v srednje veliko podjetje s 222 zaposlenimi ter načrtovanimi prihodki za letos v višini 20 milijonov evrov. Platinasta bonitetna ocena ter sodelovanje z največjimi farmacevtskimi podjetji na eni strani in veliko zanesljivih dobaviteljev na drugi strani jih odlikujejo kot zanesljivega in odgovornega poslovnega partnerja. Danes so prisotni v 21 državah po svetu. Vse od Trinidada in Tobaga na zahodu, preko Afrike in Evrope in dalje do Bližnjega vzhoda in Indije.

Ustvarjanje čistih prostorov je njihova strast. Njihov cilj je 100-% zadovoljstvo njihovih strank. Zato težijo k popolnosti do najmanjšega detajla. V lastnem razvojnem centru razvijajo in oblikujejo čiste prostore, opremo in pohištvo za največja farmacevtska podjetja v Evropi in po sveti. Ponašajo se z lastnim strokovnim centrom, v katerem deluje skupina strokovnjakov iz različnih področij. Za svoje razvojne dosežke pa so prejeli tudi vrsto priznanj. Prizadevajo si za takšno delovno okolje, ki vsakemu posamezniku vzbuja varnost in občutek da je zaupanja vreden.  

Jernej Zupančič, direktor in solastnik Cleangrada je nato nagovoril vse zbrane in se zahvalil vsem, ki so se zbrali pred novo upravno zgradbo. Pove, da se je začetek zgodbe začel pisati leta 2002. Ko je tistih deset sodelavcev verjelo v uspeh podjetja. Vztrajnost, vrhunski izdelki in izpolnitve vseh danih zavez je v 20 letih pripeljalo do uspešnega, mednarodnega prepoznavnega podjetja. Svoj pečat so pustili po celem svetu. Njihov slogan, ki se glasi »Perfekcija v gradnji čistilnih prostorov« je star že 10 let, vendar se pa ta popolnost ne izraža le skozi njihove izdelke, temveč skozi delovanje celotnega podjetja. Z omenjeno naložbo v moderno in okolju prijazno novo upravno zgradbo so tako pridobili možnost za nadaljnji razvoj in rast podjetja. Poudari, da gre zahvala vsem, ki so kakorkoli pomagali pri gradnji te čudovite poslovne stavbe. Hkrati pa so nase prevzeli odgovornost in pogum za nadaljnjo rast. Danes podjetje Cleangrad skupaj zaposluje 222 ljudi, kar pa ne pomeni samo odgovornost samo do njih, temveč tudi do 222 družin.

Od teh desetih sodelavcev, ki so orali ledino in postavili temelje Cleangrada, jih je ostalo v podjetju še sedem. V zahvalo so jim predali kipec kiparja Roberta Juraka. Kipec pa nosi ime „Stairway to Cleangrad“. Prvi med njimi, ki je prejel kipec, je bil Jernej Zupančič, direktor in solastnik družbe, neustrašni vodja, motivator in vizionar, brez katerega podjetja ne bi bilo in ki so mu pred dvema desetletjema sledili prvi sodelavci. Zupančiču je kipec podelil solastnik družbe Cleangrad dr. Armin Mayer.

Sledila je podelitev kipcev še ostalim sodelavcem. Tako so kipec prejeli še Anton Kranjc, ki je oral ledino začetne proizvodnje. Zdaj pa v podjetju skupaj udejanja s sodelavci temeljni vrednoti podjetja, ki sta kakovost in skrb za okolje. Kipce so prejeli nato še Bojan Kovačič, ki je v bistvu „srce proizvodnje“, saj je skrben in pošten vodja proizvodnje, Pavel Dijak, svetovni popotnik, iznajdljiv monter ter odličen vodja in mentor novim sodelavcem in eden tistih, ob katerem se vsi dobro počutijo in brez katerega preprosto ne gre in Vlado Muršič, ki med sodelavci uživa veliko spoštovanje zaradi delavnosti, prijaznosti in izredne iznajdljivosti pri montaži ter velike pripadnosti podjetju. Kipca sta prejela tudi Andrej Panker, vodja inženiringa, ki se je dolga leta kalil pri vodenju projektov, sodelavci pa ga spoštujejo zaradi njegovega znanja in veliko praktičnih izkušenj, ki jih prenaša tudi na mlajše generacije ter Janez Kutnjak, ki sodi med delavce, z „zlatimi rokami“, ki jih je mogoče postaviti pred katerikoli stroj ali zahteven izdelek, pa bo v vsakem primeru ustvaril odličen rezultat. 

Pred vrati nove poslovne zgradbe so nato prerezali trak in sedem sodelavcev, ki so orali ledino in postavili temelje Cleangrada, je dobilo v zahvalo še izročen del traku. Nato skupaj odprli lepe nove poslovne prostore.

Gre za stavbo, ki v bistvu stoji točno tam, kjer so pred 20 leti začeli delovati. Stavba je moderno oblikovana in okolju prijazna ter prijetna do zaposlenih, ki so tudi največja vrednost podjetja. To pa je bilo tudi osnovno vodilo samim ustvarjalcem te zgradbe. Celoten ambient je zasnovan, tako da spodbuja inovativno in ustvarjalno delo zaposlenih, pretok informacij, učenje in seveda tudi druženje. Barve, v katere je stavba odeta, pričarajo kombinacijo domačnosti in poslovnega minimalizma. Stavbi pa dajejo značaj in eleganco.

V osrčju stavbe je atrij, ki pričara svežino in udobje. Zraven atrija je v stavbi veliko steklenih površin, ki notranje povezujejo sodelavce. Zunanje steklene stene pa so vez z naravo in prinašajo prostorom veliko naravne svetlobe.

Pred približno mesecem dni nazaj pa je pred poslovno zgradbo zrasel še bambusov vrt, ki simbolizira dolgoživost, modrost, zdravje, smeh, mir pa tudi srečo.

Skulptura je delo kiparja Roberta Juraka.

Glasbene točke so na prireditvi izvedle učenke Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer z mentorico in profesorico Hermino Matjašič.

Sledilo je druženje s pogostitvijo, za katero je poskrbelo podjetje Kodila.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.06.2022 ob 19:11 gost

      Uf, kak je dobra ta Hermina🥰😍🥰!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.06.2022 ob 1:29 Avy gost

      I’ve made so far this year working online and I’m a full time student. I’m using an online business opportunity I fbn30 heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit.......... 𝐖𝐰𝐰.𝐏𝐚𝐲𝐬𝟏𝟏.𝐂𝐨𝐦

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.06.2022 ob 11:10 Yeap gost

      Ne bi bilo odveč če bi napisali kake jubilejne nagrade so dobili.Pol pa še omenite kaki regres dobijo pa božičnico.Evo,tolko z moje strani.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.06.2022 ob 11:59 gost

      je ded alibaba??? nema veze nagrada je d.. na bati

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.06.2022 ob 9:04 Ksenija gost

      Nagrada je bla večinoma za monterje, da se "pripadnost" dvigne ker so to tisti starejši, ki še nekaj vejo (operativa, nas glede rokov rešujejo)) in so glede na to pre-malo cenjeni... Regres: 2170€ Brutto

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.