https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Soboški tek privabil športne navdušence

Osnovna šola I, 12.06.2022 ob 13:00  

V soboto, 11. junija, je na Atletskem stadionu Osnovne šole I Murska Sobota potekal že 19. Soboški tek, ki sta ga organizirala Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota in Združenje atletskih sodnikov Murska Sobota. 

Najprej so se na progah, dolgih 300, 600 in 900 metrov, pomerili najmlajši tekači.

Proga, dolga 300 metrov, je bila namenjena najmlajšim tekačem, rojenim leta 2017, in mlajšim. Tukaj je bil najuspešnejši Erik Borovnjak, drugo uvrščeni pa je bil Adam Šadl.

Tek na 600 metrov je bil namenjen tistim, ki so se rodili med leti 2013-2016. Med dečki je bil najupešnejši Gašper Erjavec, drugo uvrščeni pa je bil Noah Šadl, tretji pa je bil Tai Šantavec.

Med deklicami pa je v omenjeni kategoriji prva pritekla na cilj Gloria Borovnjak, druga je bila Šeruga Bihter, tretja pa Veronika Vegič. 

Zadnja proga na 900 metrov pa je bila namenjena tistim, ki so bili rojeni med letom 2008-2012. Med deklicami je zmagala Doroteja Vegič, druga je bila Hana Merica, tretja pa Ariel Šadl.

Med dečki pa je zmagal Dominik Vegič.

Sledil je tek občanov in srednješolcev na 2,2 km dolgi progi, kjer je bil najhitrejši Vid Vegič. Zadnji so tekli člani in članice.

Med člani je bil na 8 km dolgi progi najhitrejši Iztok Fister, drugi je bil Franjo Kolarič in tretji je pritekel na cilj Janko Moleh. Med ženskami, ki so tekle na 6 km dolgi progi, je prva prispela v cilj Anita Rižnar.

Vsi udeleženci so prejeli spominsko majico. 

Prvi trije tekmovalci oziroma tekmovalke pa so v vseh tekmovalnih kategorijah prejeli še medaljo. V kategoriji članov in članic pa so bile zagotovljene praktične nagrade. 

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.06.2022 ob 17:09 ruyby4 gost

      My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour…. for more info visit any tab this site Thanks a lot ==>=>)https://www.site.salary23.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.