https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Obeta se popolna zapora cest v centru mesta Murska Sobota

10.06.2022 ob 11:00  

V nedeljo, 12. junija, bo v središču mesta Murska Sobota potekala kolesarska dirka, med 10. in 16. uro bodo za promet zaprte določene ulice, sporoča Kolesarski klub Tropovci.

Kolesarski klub Tropovci v sodelovanju z Mestno občino Murska Sobota organizira v središu mesta Murska Sobota premierni 1. kriterij mesta Murska Sobota. Kolesarska dirka šteje v mladinskih kategorijah za Pokal Slovenije pod okriljem Kolesarske zveze Slovenija. 

Dirka bo potekala med 10. in 16. uro, v tem času bo veljala tudi popolna zapora cest in sicer dela Ulice Štefana Kovača od krožišča pri Zvezdi do odcepa za Mojstrsko ulico, celotna Mojstrska ulica, del Slomškove ulice od odcepa za Mojstrsko ulico do odcepa za Slovensko ulico in Slovenska ulica do krožišča pri Zvezdi. Na Slovenski ulici bo tudi startno-ciljni prostor.

Foto: Kolesarski klub Tropovci

V navedenem času prosijo, da upoštevate navodila organizatorja in tako zagotovite uspešno izvedbo kolesarskega dogodka v samem središču mesta. V kolikor na ta dan v navedem času planirate uporabo avtomobila prosijo, da avtomobil pred začetkom dirke parkirate izven območja, kjer bodo potekale dirke.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.06.2022 ob 0:56 gost

      tooo jaaaaaaaaa...mataronski ples! o jaaa,hvala mastnolasi taubek holob,lahko bi zaprl celo mesto,naj se pleše svoboda kliče ,končno svoboda to je to...samo ne nakonci mesca ,tedaj je pa grenka svoboda ,tedaj se pa počasi pleše ..ampak nič za to..plešemo dan in noč in to celo mesto gremooo

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.