https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Naložba, vredna približno 1,2 milijona evra, se približuje h koncu

Gregorčičeva ulica, 15.06.2022 ob 6:00  

Kot smo že poročali, se je že lansko leto na odseku med Cvetkovo in Gregorčičevo ulico, začela celovita prenova Ulice Staneta Rozmana, ki se z dokončanjem izgradnje krožnega križišča na Gregorčičevi ulici počasi približuje koncu.

Gradnja je potekala v več fazah s postopnimi delnimi zaporami. Pred tedni pa so se začela še dela izgradnje krožišča na križišču z Gregorčičevo ulico.

Konec maja je tako že potekalo asfaltiranje na cestišču ulice Staneta Rozmana v območju med Slovensko in Gregorčičevo ulico. 

Ulica Staneta Rozmana je bila tako prenovljena v dolžini 270 metrov, od krožišča na Slovenski ulici (pri Zvezdi) do sedanjega križišča z Gregorčičevo ulico (pri Centru za starejše), ki je preurejeno v krožno krožišče. 

Naložba je obsegala celovito ureditev ulice, in sicer izgradnjo kolesarskega pasu na cestišču, novo izgradnjo pločnikov, obnovo cestišča, novo ureditev parkirišč na obeh straneh cestišča, obnovo javne razsvetljave, vodovoda, meteorne odvodnje z lokalnim ponikanjem, zasaditvijo dreves in postavitvijo potrebne urbane opreme.

V sklopu celovite ureditve ulice je bil skozi celo ulico izgrajen tudi dodatni kanalizacijski kolektor, s katerim je Mestna občina Murska Sobota pristopila k prepotrebnim ukrepom za preprečevanje morebitnih poplav ob naravnih ujmah v prihodnosti.

Celotna vrednost naložbe ureditve ulice Staneta Rozmana s kanalizacijskim kolektorjem ter omenjenim krožiščem znaša približno 1,2 milijona evra. Ostali odseki Gregorčičeve in Slomškove ulice skupaj s kanalizacijskim kolektorjem pa so za leto 2022 dodatno ovrednoteni še za približno 2,2 milijona evrov, pri čemer so ukrepi trajnostne mobilnosti sofinancirani, kanalizacijski kolektorji pa žal v celoti bremenijo proračun občine. 

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.06.2022 ob 12:12 123 gost

      Lepo samo da se nebi za en mesec že popravljalo ker ponavadi kaj pozabijo

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.06.2022 ob 13:48 Jula gost

      Torej gda de gotovo????

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.06.2022 ob 15:33 gost

      Vej pa hvala kurcu, če de teh 250 m ulice gotovo po osmih mescih, sramota, v tem času bi morali teh par sto metrov pogesti, sicer pa ko se pelaš k brodu v Krogu je prvi most v katastrofalnem stanju, deske so sprhnele, pa je en most stal čez 60.000 eur, par kubikov betona in malo dela, sramota.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.06.2022 ob 6:49 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Strokovnjaki rejsan, napravijo pa raskopajo pa nej idnouk. Ge jin ne bi dao nti pasjo kučico delati, nesposobni do amena, nej čudo ka so cejne astronomske.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.