https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Podpisali pogodbo za rekonstrukcijo javne poti v Berkovcih

Občina Križevci , 15.06.2022 ob 10:55  

V prostorih Občine Križevci sta v torek, 14. junija 2022, župan Občine Križevci mag. Branko Belec in direktor gospodarske družbe Zidarstvo Maučec d.o.o. Viljem Maučec, podpisala gradbeno pogodbo za rekonstrukcijo javne poti JP 724 131 v Berkovcih v višini 206.237,56 evra.


Cesta je bila doslej v makadamski izvedbi. Pot vodi do ene hiše in več kmetijskih površin. Gre za cesto v dolžini 580 metrov, ki bo široka 3,5 metra. 

Na obeh straneh se bodo uredile bankine širine 75 cm. Pot bo asfaltirana z enoslojnim asfaltom debeline 7 cm. Ob trasi ceste se bodo zamenjali prepusti ter očistili jarki.

Nadzor nad izvedbo naložbe bo vršil ASPA – ing d.o.o., ki ga zastopa Aleksander Plej. Dela bodo zaključena konec septembra.

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.