https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V požaru nastalo za okrog 30 tisoč evrov škode

17.06.2022 ob 9:30  

Včeraj, malo pred 15. uro, je na avtocesti A5, relacija Murska Sobota – Vučja vas, pred mostom čez reko Muro zagorelo tovorno vozilo madžarskih registrskih oznak.

Ugotovljeno je bilo, da je do požara prišlo zaradi pregretja na pnevmatiki priklopnega vozila. Požar se je razširil na vozilo in tovor. Nastalo je za okrog 30.000 evrov škode, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

* Foto: PU M. Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.06.2022 ob 12:26 gost

      Lali prav imaš !!!!!!11:48

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.06.2022 ob 16:01 gost

      Nega kovideka ka bi sak dan pisali kelko je okuženih kelko je umrlo. Res vsak dan tudi zdaj umirajo ljudje pa nihče ne poroča. Pa jih zdaj več umre vsak dan kot takat. Zakaj zdaj nihče ne poroča o umrlih.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.06.2022 ob 8:46 jaojaojao gost

      ne razumem ta pomurec.com. stvarno ne vejo ali pa se jim očitno ne da odstraniti te zoprne fake komentarje o zaslužkih? pa kaj jim je? pri nobenem mediju ni tega ali pa vsaj toliko ne. ni vrag, da ne morejo tega odstraniti, medtem ko nekatere nevšečne komentarje pa odstranijo, ko jim kaj ni všeč. res so kreteni oni tudi

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.06.2022 ob 11:48 Lali gost

        Moraš biti velko tele z temi članki, najbrž nimaš za burek, brezdelneži majo čas za bedarije pisati

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.