https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Galerija-Muzej Lendava odeta v Poletno muzejsko noč

Galerija-Muzej Lendava , 20.06.2022 ob 6:05  

Minuli konec tedna so v okviru tradicionalne Poletne muzejske noči številne kulturne ustanove odprle svoja vrata, v Lendavi se je kulturnemu dogajanju pridružila Galerija-Muzej Lendava.


Galerija-Muzej Lendava je tako pripravila pester program.


Najprej so pripravili program za najmlajše, sledil pa mu je nastop umetnice Kristine Rutar in odprtje likovne razstave.

Vrhunec je bil ob 21. uri s koncertom Dušana Stojanovića. Na praznik muzejev je bil vstop v muzej in ogled razstav brezplačen.  

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.06.2022 ob 18:49 Bosanica gost

      24ur/novice/tujina/v-BiH-druzino-v-hisi-pricakala-kaca-posredovati-so-morali-tudi-gasilci.html youtube.com/watch?v=3z95gA4Eo4Y youtube.com/watch?v=rTZklsd06vw

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.06.2022 ob 9:08 sraka gost

      uff kako dosti otrok in drugih. tipično za lendavo. s ponudbo pa vedno pretiravajo, ker je kasneje vedno samo sranje od sranja, zato tudi takšen odziv.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.