https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Župan Občine Moravske Toplice sprejel odličnjake

Mlajtinci, 21.06.2022 ob 0:00  

V torek, 21. junija 2022, je ob koncu šolskega leta 2021/2022 Alojz Glavač, župan Občine Moravske Toplice, sprejel odličnjake osnovnih šol in podelil priznanja in knjižne nagrade. Sprejem in pogostitev najboljših je potekala v gostišču OAZA v Mlajtincih.

Učenci občine Moravske Toplice obiskujejo več šol v občini in regiji. 

Letošnji odličnjaki 

Iz Osnovne šole Bogojina so bili odlični: Zoja Lovrenčec, Až Majerič, Nikolina Gomboc in Tara Šinkec, iz Osnovne šole Fokovci so to Klemen Domainko, Živa Horvat in Katarina Ilić, iz Osnovne šole Puconci Živa Dogar, Nejša Horvat, Vid Dervarič in Luka Söke ter Nina Šan iz Dvojezične osnovne šole Prosenjakovci.

Odličnjakom so ob njihovem uspehu čestitali in jih spodbudili, da z odličnim delom nadaljujejo. Prav tako pa si v občini želijo, da bo njihov trud in delo spodbuda za ostale učenke in učence osnovnih šol.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.06.2022 ob 14:14 gost

      Dosta zadnjič so v tornišcaj bilij samo trije ali dva.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.06.2022 ob 14:15 gost

      Glavnu ka su učitelji dobili plačo za neopravljeno delo. Se prvi da so jih slabo naučili.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.06.2022 ob 22:54 smotko gost

      ta v rauzanoj oblejkice je dobra bejba

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.06.2022 ob 13:42 bralka gost

      Čestitke vsem.Zdaj pa le pogumno naprej....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.