https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tudi za danes izdano opozorilo pred nevihtami z nalivi in točo

21.06.2022 ob 13:00  

Vremenoslovci so po včerajšnjem nevihtnem dnevu tudi za danes izdali opozorilo pred možnimi močnejšimi nevihtami.

Danes pozno popoldne in zvečer so možne močnejše nevihte z nalivi, močnejšimi sunki vetra in točo, opozarja Arso.

"Popoldan bodo na jugu Avstrije ter na Koroškem in Štajerskem nastale nevihte, ki se bodo pomikale v smeri Hrvaške, proti jugovzhodu. Nastanejo lahko krajevna neurja z močnimi nalivi, silovitim nevihtnim pišem in točo, ki bo lahko ob bolje razvitih nevihtnih celicah lokalno tudi debelejša. Največja verjetnost za nastanek močnih neurij bo na območjih Koroške, Savinjske, Podravske, Zasavske in Posavske regije.

Pozno popoldan se bodo nevihte, ki bodo nastajale v Italiji, pomikale proti zahodni Sloveniji. Zvečer in v prvem delu noči na sredo bodo v večjem delu Slovenije prisotne nevihte, ki se bodo združevale v nevihtne sisteme in se pomikale v smeri Hrvaške. Vmes bodo še možne močnejše nevihte z nalivi, nevihtnim pišem in točo.

Ob močnejših nevihtah bodo lokalno danes popoldan, zvečer in ponoči prisotni močni nalivi zaradi katerih lahko hitro narastejo izpostavljeni hudourniški vodotoki. V popoldanskem času bo ob močneje razvitih nevihtnih celicah lokalno možna debelejša toča, ki lahko preseže debelino 5 cm v premeru. Ob močnem nevihtnem pišu je lokalno možen vetrolom.

Ozračje se bo ponoči postopno umirilo," poroča Neurje.si.

Velja: od 21. 6. 2022 ob 14.00 do 22. 6. 2022 ob 6.00, Smer pomikanja neviht: SZ/Z -> JV/V  (Vir: Arso)

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.06.2022 ob 13:31 kilonja gost

      kakšno " naključje " nevihte znova in znova po eni ta isti poti, Štajerska,Prekmurje...

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.06.2022 ob 9:10 gost

      Z gOLOBOM so neurja ,nevihte in TOČA. GS ne GIBANJE DIKTATURA.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.