https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurju pretijo nalivi s točo in močnimi sunki vetra

22.06.2022 ob 10:00  

Vremenoslovci za danes popoldne in zvečer napovedujejo krajevne plohe in nevihte.


Danes bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Predvsem popoldne in zvečer bodo nastajale krajevne plohe in nevihte, ki bodo pogostejše na severovzhodu in se bodo ponekod nadaljevale v noč. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 30 °C.

OPOZORILO

Danes v večernem času predvsem na severovzhodu Slovenije pričakujemo razvoj krajevnih neurij z udari strel, nalivi, točo in močnimi sunki vetra, opozarja Arso.

 Vir: Arso

"Popoldan in zvečer bodo v Avstriji in severovzhodni Sloveniji nastajale pogoste padavine, večinoma nevihte. Krajevno so možna močnejša neurja s silovitimi, lahko tudi dolgotrajnejšimi nalivi, sunki nevihtnega piša in točo. Največja verjetnost za nastanek neurij bo na območju Podravja, Slovenskih Goric, Pomurja in Goričkega.

Največjo nevarnost bodo danes predstavljali močni nalivi, zaradi katerih lahko hitro in močno narastejo hudourniški vodotoki ter ob tem poplavijo izpostavljene objekte. Ob bolje razvitih nevihtnih celicah bo možna tudi toča in močnejši sunki nevihtnega piša.

Nevihte se bodo v severovzhodni Sloveniji lahko nadaljevale tudi v noč na četrtek, drugod po državi pa večjih posebnosti ni pričakovati," navaja Neurje.si.

Velja: od 22. 6. 2022 ob 16.00 do 23. 6. 2022 ob 07.00, Smer pomikanja neviht: Z-V (Vir: Neurje.si)

Jutri bo dopoldne dokaj sončno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno. V notranjosti Slovenije bo nastalo nekaj neviht. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 20, ob morju okoli 22, najvišje dnevne od 25 do 28, na Goriškem in ob morju do 32 °C.

Obeti

V petek in v soboto bo dokaj sončno, verjetnost krajevnih neviht bo nekoliko manjša.

* Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.06.2022 ob 19:46 gost

      Tisti ki pišete vremenske ( prognoze ) in nas strašite z njimi , ste kreteni prve vrste!! jebite sebe v svoje glave !!!!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.