https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Julie in Urh z glasbo popestrila večer v Beltincih

Beltinci, 30.06.2022 ob 18:00  

Minuli konec tedna sta v Beltincih, za prijetno glasbeno vzdušje, poskrbela Julie in Urh.

Julie in Urh sta prijatelja iz otroštva, ki dihata skozi glasbo, jo čutita in izvajata v akustični preobleki. Vokalista in kitarista, sta tokrat v beltinskem lokalu Lajf, z glasbo očarala vse obiskovalce.

V akustični preobleki, sta s kitaro in vokalom izvajala različne evergreene v slogu popa, rocka in jazza. Na repertoarju so se znašle številne uspešnice, kot so You Are The Reason, Hallelujah, Piknik in Dekle moje, pojdi z menoj.

Urh prihaja iz družine, kjer je glasba prisotna že nekaj rodov. Odraščanje ob prisotnosti glasbe ga je usmerjalo v svojo lastno ustvarjalno pot. Izobraževal se je na Glasbeni šoli Jama, kasneje pa petje začel raziskovati še sam. Julija (Julie) je akademsko izobražena glasbenica, magistra profesorica glasbe, učiteljica petja in kitare, ter glasbena ustvarjalka. Spremljevalna vokalistka in kitaristka Tinkare Kovač se nenehno izobražuje pri različnih vocal coach-ih. Raziskuje svoj stil in izvaja najrazličnejše zvrsti glasbe.

Za slastne burgerje in ostalo hrano je poskrbel kuharski mojster iz Gostišča Zvezda Ljutomer.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.