https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kam se lahko odpravite prvi julijski konec tedna

30.06.2022 ob 16:00  

Tudi prvi vikend v juliju bo v Pomurju zelo pestro, saj se bodo zvrstili številni dogodki in prireditve. Za vas smo izbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite.

Petek, 1. julij

Koncert Jelene Rozga

V sklopu Pomurskega športnega festivala bo v športnem parku Melinci koncert Jelene Rozga. Kot predskupina bo nastopila tudi skupina Plamen. Koncert se začne ob 20. uri.

Janez Škof in Čompe + Fenix Tribe

Prvi koncert v seriji Radgonskega poletja bo v znamenju poskočnih ritmov ljubljanske zasedbe Čompe. Za uvod bo poskrbela orientalska plesna skupina Fenix Tribe. Koncert se začne ob 20. uri v Mladinskem centru Gornja Radgona.

Šalamenska noč z Ljubavnici & Zlato Žilo

Klub malega nogometa Šalamenci organizira Šalamensko noč, s pričetkom ob 20. uri. Za dobro glasbo bodo poskrbeli člani popularne skupine Ljubavnici in energična skupina Zlata žila. Poskrbljeno pa bo tudi za dobro pijačo in hrano. Vstop je prost.

Soboško poletje: Batista Cadillac

Jedro danes šestčlanske zasedbe Batista Cadillac že od malih nog predstavljata pevec Urban Lutman in kitarist Matija Koritnik, ki sta se med drugim kalila tudi v šovu Slovenija ima talent. Po sporazumnem razhodu s P’Jays sta se ustanovna člana Batista Cadillac okrepila z novo zasedbo ter se z njo podala na natečaj EMA, kjer so se s skladbo Mim pravil brez težav prebili do finala in tam zasedli visoko drugo mesto. Koncert se prične ob 21. uri na Trgu kulture.

Sobota, 2. julij

Začetek poletja v Termalnem parku Terme 3000 s Tanjo Žagar

Vstop v glavno kopalno sezono v Termalnem parku Terme 3000 s koncertom Tanje Žagar ob 15. uri in vodnimi vragolijami ter adrenalinskimi toboganskimi spusti med 9. in 21. uro.

8. Športne igre in igre brez meja v Gornji Radgoni

Od 10. ure naprej bodo na velikem travnatem igrišču v Negovi potekale že tradicionalne 8. Športne igre, ki jih ponovno prireja Mladinsko društvo vitez Negova.

25. Vaške igre občine Moravske Toplice

Letošnje 25. Vaške igre Občine Moravske Toplice bodo sestavljene iz sedmih iger, od katerih sta dve igri standardni (vlečenje vrvi, sestavljanje kmečkega voza) in pet iger, predlaganih s strani organizatorja. Igre bodo poskrbele, da bo poleg tekmovalnega duha prisoten tudi pridih zabave in smeha. Igre se začnejo ob 12. uri pri Vaško – gasilskem domu Berkovci.

Koncert Neisha

Niesha je pred kratkim izdala nov, tokrat rockerski album Dvigam jadra. Pesmi iz tega albuma boste lahko slišali v živo v Parku doživetij v Križevcih ob 20. uri. 

Nedelja, 3. julij

Državno prvenstvo v motokrosu

Državno tekmovanje po kategorijah, s pričetkom ob 10. uri v Mačkovcih.

27. Kolesarski maraton po Občini Moravske Toplice

Rekreativna prireditev v organizaciji Občinske športne zveze Moravske Toplice. Vsakoletni kolesarski maraton, s pričetkom ob 10. uri, bo tudi letos potekal po zanimivi kolesarski trasi.

Polkaholiki na Pomurskem športnem festivalu

Letošnji Pomurski športni festival se bo zaključil z odlično narodnozabavno glasbo. Zanjo bodo poskrbeli Polkaholiki in Larisa Sreš s skupino Avantura. Za otroke bodo organizirali razne delavnice, prav tako bodo na voljo napihljiva igrala. Dogajanje se začne ob 12. uri, vstop je prost.

Vesele počitnice s konji v Dvorcu Rakičan

Tudi letošnje poletje v Dvorcu Rakičan organizirajo Vesele počitnice s konji, namenjene otrokom in mladostnikom od 6. do 14. leta starosti, ki želijo počitnice preživeti na drugačen način, in sicer v družbi konj, v naravi, ob številnih ustvarjalnih delavnicah itd. Program Veselih počitnic s konji v Dvorcu Rakičan bo zanimiv, raznolik ter obogaten z obilo zabave ter medsebojnega druženja.

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na urednistvo@pomurec.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.06.2022 ob 16:11 gost

      VSI NA PLES KAJTI VSE LEPŠE NAM GRE .GREMO PROTI ŠVICI IN KMALU JO BODO PREHITELI PO LEVI STRANI .SRBIN JE PRVI V VRSTI UH ; UH KAKO NAM JE LEPO TAKO NAM ŠE NI BILO NIKOLI **************

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.06.2022 ob 18:05 kilonja gost

        Imamo več kot 10 % inflacijo, čas je za ples, ali pa tudi ne, tisti ki imamo kako kilo preveč je boljše da si šparamo špeh za jesen ;) .

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.07.2022 ob 7:54 gost gost

        Janševi pripadniki še vedno mislite ka so ti bonbončki v obliki bonov padli z neba, ta denar oz.to luknjo bo zdaj morala sanirati zdajšnja vlada, nič kaj dobrega ni ta Janez pustil za sabo.

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.06.2022 ob 16:15 Nika gost

      Motovilci Polkaholiki in Blue Planet

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.06.2022 ob 16:28 gost

      Gre ,gre ! Zdaj ko imamo Goloba imam novejši BMV z gotovino pa še v Grčijo gremo za 1 mesec . Takšni luksus me še v življenju ni doletel in to v roku 1 meseca njegove vladavine . Kako ste pa vi ostali slovenčki ????????

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.06.2022 ob 18:07 kilonja gost

        Mi gremo na Alasko za 2 tedna, tam bomo lovili medvede, golobe in plesali z indijanci, ker zdaj bi tudi indijanci radi vedeli kateri je ples uspešnosti . Nam bodo kar indijanci plačali pot, tako da pridem boljše skozi kot ti. Hvala Golobu ;) .

        7 4 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.06.2022 ob 17:16 gost

      Niste na pisali v kerih Križevcih bo pela Neisha na goričkem ali pri Ljutomeru.????? Malo bolj natančni bodite.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.07.2022 ob 11:01 organizator777 gost

        če te zanima, se pozanimaš drugod. res ni težko. če znaš poiskat in tipkat na pomurec.com, potem bi naj znal-a še kaj drugega. sicer pa se križam kaki scene bodo. kot po navadi normalne muzike nikoli odnosno le 1x na 7 let morda. pa še to kak brezvezni petroleum beat, zanič bilo, zato tudi ljudi ni bilo. ne vejo organizirati.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.06.2022 ob 18:41 inflacija gost

      vprašajte človeka, ki je dve leti delil bonbončke siromakom in bonbonjere bogatim, prokleti pedri desničarski

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.06.2022 ob 19:13 gost

      Kako bi užival ,da ti elektriko nabijejo ,da bi te v trenutku zdrmalo hi,hi ,hi, DEBELI

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.06.2022 ob 19:43 Jože Činč gost

      Ne iden NIKAN. PETROL mogouče!!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.06.2022 ob 19:50 gost gost

      Ti bednik ob 18,59, skrij se nekan, ge te nede n išče najšo, tak si beden, ka se lehko samo še smiliš san sebi. Samo toga si nej zmožen, nej čuda, takše glupane januš grozni, za vedno odstreljeni n uca. Lejvi takših glupanov ne nucajo in jih neščejo, pa san nej v nikši stranki.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.