https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kdo tokrat išče in ponuja zaposlitev v Pomurju?

05.07.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 120 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

TV IDEA MURSKA SOBOTA išče TV VODITELJA IN NOVINARJA. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo ter 2 leti delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega in nemškega jezika ter osnovno računalniško znanje. Urnik dela je nestalen. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 11. julija 2022. 

GLASBENA ŠOLA MURSKA SOBOTA išče UČITELJA KLAVIRJA. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 7. julija 2022. 

KOMUNALA MURSKA SOBOTA išče UPRAVLJAVCA OBJEKTOV I. Zahtevajo višješolsko izobrazbo oziroma višjo strokovno izobrazbo ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, znanje enega tujega jezika in zahtevno računalniško znanje. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 19. julija 2022. 

RIS RAKIČAN išče PROTOKOLARNEGA KUHARJA IV. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba ter 1 leto delovnih izkušenj. Vsa podrobnejša navodila o prostem delovnem mestu najdete na spletni strani www.ris-dr.si. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, z 2-mesečnim poskusnim delom. Kandidati na pošljejo vlogo po pošti do 8. julija 2022. 

NEW YORKER MURSKA SOBOTA išče PRODAJALCA. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo. Urnik dela je dvoizmenski. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 11. julija 2022. 

POŠTA SLOVENIJE MURSKA SOBOTA išče PISMONOŠO. Odprta imajo tri delovna mesta. Za to delovno mesto se zahteva nižja poklicna izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 4 mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali jo oddajo na spletni strani delodajalca do 15. julija 2022. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.07.2022 ob 9:31 gost

      Februrja inflacija 4,9 smo bili država z najmanjšo inflacijo od povprečja EU (5,3 odstotka ) in še nižja od od povprečja držav OECD (6,6 odstotka) Sedaj smo na 10,4 odstotka . Golob pa se premika po polžje ,,,,, ukvarja z kadrovanjem in višanju plač ministrom ,,,,,,,, prehrana ,energenti pa ga očitno ne zanima .Ta vlada nas bo potopila !!!!!

      21 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.07.2022 ob 9:53 vlada je odlična gost

      Vlada je odlična, samo volilci so butci.

      5 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.07.2022 ob 10:31 gost

        9:53 Zakaj so volilci butci ,ne pisati nekaj na pol obrazloži !In kaj vlada dela tako dobro ? Zato ker si jo volil in ne preneseš oziroma si ne želiš priznati ,da delajo slabo . Kar je res je ,res !! Nismo vsi tako slepi ,gluhi ,in imamo glavo zato da razmišljamo ne pa za okras z frizuro !!!!!! Ti 73 letni

        10 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.07.2022 ob 11:00 gost

      Komrntatorji poglejte si na nova 24 tv odd -KDO VAM LAŽE intrrvju Urške Klobačovnik Zupančič . .da pokaš od smeha in se ob enem zgražaš!!!!!!

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.07.2022 ob 11:01 resnica gost

      Janševe norosti in napake se bodo popravljale in plačevale še desetletja.

      3 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.07.2022 ob 11:09 gost

      Neveden in nerazgledan kometator komentator 11:1

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.07.2022 ob 5:58 svit gost

      kaj pa je z ris, da že tak dolgo išče kuharja? očitno nekaj narobe da ga tako dolgo ne najde.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.07.2022 ob 8:22 nono gost

      Jufkarji. Tolažite se. Vlada dela. Še bolj bo delala, ko bo odbila zadnje napade Jufkarja in počistila s škodljivimi ukrepi Jufkarja, ki puščajo posledice. Pa nisem ne volilec Svobode in ne SDS-A...

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.