https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nove rumene talne označbe za ustrezen manevrski prostor

06.07.2022 ob 15:30  

Z Mestne občine Murska Sobota so sporočili, da so na območju Cvetkove ulice v naselju Rakičan in na območju Lendavske ulice v naselju Murska Sobota, pred semaforiziranim križiščem narisali nove rumene talne označbe.


Namen talnih označb je, da se udeležencem v cestnem prometu, ki so na glavni prometni smeri, sporoča, da v času rdeče luči na semaforju avtomobilom pušča ustrezen manevrski prostor, ki omogoča vključevanje iz stranskih priključkov na javno cesto.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.07.2022 ob 21:47 Štef gost

      Pa ravno v Rakičanu kjer pri rdeči gredo vsaj trije skozi, policija pa raje preverja pas, seveda je tudi pas pomemben, tudi sam sem že klical na policijo naj malo posedijo v civilnem avtu, ne oni so pri lidlu, v rondo pa postavijo patruljo,

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.07.2022 ob 14:23 Bimbo gost

        Tij nemaš drugoga dela ka maš stolec vni djani pa gledaš ka sto dela pa te okrog zazavleš. Lejko prijdeš na kmetijo malo delat pa ti nede dugi čas.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.07.2022 ob 14:26 Spiiner gost

        Ka pa tebe briga ge je policija. Tij boš njin guco ge do stali pa ka do delali. Pa koga de se kaznilo? Ka sploj ti naš koga opazovati

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.07.2022 ob 13:44 Lila gost

      Pa ravno v Rakičanu kjer pri rdeči gredo vsaj trije skozi, policija pa raje preverja pas, seveda je tudi pas pomemben, tudi sam sem že klical na policijo naj malo posedijo v civilnem avtu, ne oni so pri lidlu, v rondo pa postavijo patruljo,.....www.paid.slate74.com

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.