https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Beltinski župan sprejel devetošolki in devetošolca

Beltinci, 07.07.2022 ob 10:00  

Župan Občine Beltinci Marko Virag je v torek, 5. julija, v sejni sobi Občine Beltinci sprejel devetošolca Erika Börca iz Gančanov ter devetošolki Klaro Janža iz Bratoncev in Valentino Pozderec iz Beltincev, ki so svojo osnovnošolsko izobraževalno pot zaključili z odliko.

Erik, Klara in Valentina se 28, junija 2022 niso mogli udeležiti uradnega sprejema, jim pa je župan Marko Virag za dosežene uspehe čestital in predal PETICO v torek.

* Foto: Občina Beltinci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.07.2022 ob 12:35 zgodovina gost

      Iskrene čestitke Klara, Valentina in Erik!!! Res zasluženo! Naj vam bo monografija Pregled zgodovine Prekmurja v pomoč pri širjenju spoznavanja domače preteklosti! Vem, da boste uspešni še naprej!

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.07.2022 ob 0:08 Avy gost

      I get paid more than £145 to £395 per HOUR for working online. I heard about this job 3 months ago and after joining this I have earned easily £23k from this without having online working skills . Simply give it a shot on the accompanying site… Here’s what I do………… 𝐖𝐰𝐰.𝐏𝐚𝐲𝐬𝟏𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.07.2022 ob 14:32 An gost

      Še eden je odličen pa je bil na morji to je Marko Jerebic iz Lipovec

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.