https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Od jutri dalje boste v Lendavi za polnjenje električnega vozila plačali

09.07.2022 ob 6:05  

Polnjenje električnih vozil bo v Lendavi od 10. julija 2022 naprej plačljivo.

Občina Lendava je leta 2017 s finančno podporo Eko sklada postavila polnilni postaji za električna vozila na Mlinski in Kolodvorski ulici.  Z 10. julijem 2022 se tako končuje skoraj petletno obdobje, v katerem je Občina Lendava omogočala brezplačno polnjenje na teh dveh polnilnicah za električna ali hibridna vozila. 

FOTO: Občina Lendava.

Cene bodo enake ceni, ki veljajo za vse električne polnilnice enakega tipa, kjer je Petrol ponudnik storitve in so dostopne na spletni strani Petrola, so sporočili iz Občine Lendava.

Naslovna fotografija: Pixabay.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.07.2022 ob 7:30 kilonja gost

      Ja konec je s propagando o " zastonj " električnih avtomobilih, propaganda je bila dokaj uspešna vsak ki pa ima malo v glavi je pa vedel da ko se bo povečalo število el.avtomobilov bodo tudi električne polnilnice postale plačljive. Podobni nateg kot da je toplotna črpalka zastonj za ogrevanje, potem pa pozimi položnica za elektriko po 300 € da ne omenjamo kako bo letos pozimi to "zastonj" ogrevanje ;) . Skrajni čas je da ljudje začnejo malo mozgat in prenehajo nasedat na napizdovanja eko in bio lobijev .

      21 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2022 ob 12:40 Stanko gost

        Saj nikjer nikoli ni nič popolnoma zastonj ,razen denimo takole neko obdobje poskusno . Nič ni noben nateg za ničesar! Zaenkrat imamo prosto izbiro s kakšnim prevoznim sredstvom se bomo vozili in komur ni za plačevati ničesar, ima na voljo kolo, lahko pa tudi pešači. Ampak pozor, tudi pešačenje ni zastonj . Obuvala je treba kupiti. Razen če imate svoj material in sami naredite obuvalo. Lahko pa ste bosi ! Ne škodi!

        5 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2022 ob 14:20 kilonja gost

        Stanko še kakšen nateg je to vse skupaj. Električni avto osnovna oprema za 4 člansko družino se začne pri 31.000 €, potem dometa ima 300 km, z njim torej ne prideš od Lendave do Kopra brez polnjenja. Če želiš hitro polnjenje cikra 30 minut ( haha ) je strošek višji kot če bi tankal bencin, dizel. Če bi želel imeti polnilno postajo doma te ta avto pride še kakega 1000 € dražje...večina ljudi ne ve da baterijo za tak avto plačuješ mesečno, imaš jo namreč samo v najemu..pozor, dokler se ne pokvari, potem je strošek seveda tvoj, govorimo o 20.000 € in navzgor plus strošek obdelave pokvarjene baterije...Prosta izbira kaj bomo vozili se pa vztrajno oži ker kot veš imajo namen do leta 2035 ukiniti proizvodnjo avtov ki niso elektrificirani..kolega, to je preseravanje za bogataše in iskanje pozornosti za maloumneže ki bi radi izstopali . To električno sranje nam aktivno in agresivno vsiljujejo, kot toplotne črpalke pa one smešne strešne panele od katerih si ne mo0reš denimo narediti zalogo elektrike zastonj, denimo za zimske temne dni. Ti samo plačuj Stanko, dražje ko boš plačal več boš " prihranil " ;) .

        10 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.07.2022 ob 22:55 Toto gost

        Tisti ki majo preveč v žepu so se deset let vozili zastonj. Drugi pa bodo kupili rabljeno kripo z skoraj fuč akumulatorji in plačevali polnjenje! Najbolje je poslušat duhovnika, pomagaj si sam in bog ti bo pomagal nagrabit ko se boš pa slabo počutil greš spovedi in dobiš dva očenaš pa zdrava marija. No pa lahko grabiš naprej :-)

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.07.2022 ob 8:55 gost

      👠💃🕺🕊😅😂🤣

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.07.2022 ob 11:00 AAAAAAAAAAAAA gost

      Elektični avtoji so samo za kratke relacije za ostalo neuporabno pa računica se ne izide kelko soarkši od navadnih avtojov lejko za tej pejneze tankaš 30 lejt.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2022 ob 14:58 tesna gost

        Tesle se na avtocesti vozičkajo z 90 km/h med kamioni. Če bi se vozili s 150, bi se jim baterija spraznila po 100-150 km vožnje, potem pa - puni i čakaj eno uro...

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.07.2022 ob 15:24 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Jaz,Lendavski,sem se odločil.V Törnišči se nede delalu štrom aftiča,niti štrom biciklina.V rédi,itak san pu purekli vaš...ka ne bun guučau u vašij(mojuj)Varušánkaj.Dobronak nede bouši ud nás, Kardinar náj má tisto energijo.Ka mán pejnez bun vložu vö elektriku,vö ženske,dáme,vö njij vesélje.Na svetlu dán ka mijslin.Delau bun batri dildeke(pimpleke), mijslin.....nede tou nekaj ázijskuga.....de nekaj bárvnuga ud pruščénja,malu hrdastuga(šoulnarji),malu zguduvinsku cerkvenu samustánskij neduužnic(California),malu zavidlijvuga(bo merno širokih mer),malu dán pridiha župánskuga nedela(tá de za svéte tete),malu pa prepistin ván šörke mijsli...Posel se začne na pruščénje.....či de dežč..de se župán lèjku slikau z menuv pud šaturun,tou de jemi letušnje dobru letu.Rejsnu mijslin....letrika v Váruši more biti.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.07.2022 ob 11:38 Toni gost

      Zanimivo kako nekateri veleumi razlagajo o električnih avtomobilih vozijo pa stare dizle. Električni avto je idealen za vsakodnevno uporabo in če ga lahko polniš doma in ponoči. Dobri električni avto porabijo 12-17 kW na 100 km , pa si izračunajte porabo. Slovenija edino elektriko ustvari svojo ,nafte nimamo nič!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.