https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Cvetoča pomurska polja sončnic

30.07.2022 ob 17:00  

Ob pogledu na rumeno cvetoče polje sončnic nam zaigra srce. Nobena druga rastlina se ne zna tako lepo smejati in obračati glave k soncu kot priljubljena sončnica.

Že pogled na širna zlata pomurska polja sončnic, ki se kopajo v soncu, nas razvedri, poživi in navda z optimizmom. Sončnica je rastlina, ki nas razvedri, je lepa pa tudi zelo koristna.

Sončnice s svojimi bujnimi cvetovi k sebi vabijo čebele. Njihov cvetni prah in medičina sta pomembna hrana čebelam in drugim opraševalcem.

Modrina neba pa je sanjsko ozadje za njihove nežno rumene liste. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.07.2022 ob 2:18 gost

      Sončnice so simbol poletja . Ob pogledu na polje rumenih cvetov , ki se obračajo za soncem nam zapoje srce . Sončnice spodbujajo zdravje srca in ožilja . Semena sončnice vsebujejo visoko stopnjo fitosterolov .

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.07.2022 ob 7:24 gost

      To je še edio vtem času turobnem ko zagledaš sončnice rumene na polju da si nekako pomirjen od lepote narave. In skoraj za trenutek pozabiš ve slabe stvari ki se dogajajo po svetu in tudi doma. Še bolj lepo bi lahko bilo če bi ljudje znali in se zavedali da narava in set nista naša ampak smo samo trenutni stanovalci. Kajti še drugi za nami morajo videti to čudovito naravo in vse njene danosti.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.