https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Tudi letos osvojili medaljo na velikem tekmovanju

12.7.2022  

Minuli vikend je v Magdeburgu v Nemčiji potekalo IDO Odprto evropsko prvenstvo v breakdancu. Nastopilo je okoli 200 plesalcev iz 15 držav. Iz Plesnega kluba Zeko se je tekmovanja udeležilo 8 tekmovalcev.



Tekmovalci Plesnega kluba Zeko so dosegli naslednje rezultate:

2. mesto - Breakdance mala skupina The chosen ones jr. (David Pahor, Nino Vučkič, Tino Oskomič, Samuel Gruškovnjak, Rene Pertoci, Filip Grenko)
5. mesto - David Pahor, solo ml.mladinci
9. mesto - Filip Kovačič, solo člani
11. mesto - Rene Pertoci, solo ml.mladinci
12. mesto - Filip Grenko, solo ml.mladinci
18. mesto - Rok Mihalič, solo člani
19. mesto - Samuel Gruškovnjak, solo otroci
22. mesto - Tino Oskomič, solo otroci
29. mesto - Nino Vučkič, solo otroci

"Tekma je bila malce drugačna kot smo vajeni. Prejšnja leta je bila v sklopu hip hop prvenstva sedaj pa je bila ločena. Razen članov je bila skoraj celotna ekipa prvič na evropskem prvenstvu. Tudi sam sem prvič sodil prvenstvo in bila je lepa izkušnja. Fantje so odplesali dobro in malenkosti odločajo ali se uvrstiš naprej ali ne. Kar se pa tiče mladinske ekipe pa smo bili malce presenečeni. Tu je sistem tak, da se ekipa najprej predstavi vsaka posebej s svojo show točko in sodniki takoj določijo kdo gre v dvoboj za 1.mesto in katere dve ekipe za 3.mesto. Naša ekipa je bila najmlajša in očitno smo dobro sestavili show, da nas je popeljalo v dvoboj za 1.mesto. V battlu pa nam je zmanjkalo individualne kakovosti. Ampak smo super veseli, kajti fantje so komaj začeli in znajo še presenetiti v prihodnje," pove Dejan Zečević iz Plesne šole Zeko.

* Fot: Plesna šola Zeko

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.