https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Policija bo na tekmi uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in snemanje

13.07.2022 ob 11:45  

Policija bo na jutrišnji tekmi med NŠ Mura in Sfintul Gheorghe uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

Povečana prisotnost policistov

Jutri, 14. julija 2022, ob 20. uri bo v Murski Soboti odigrana nogometna tekma 1. kroga kvalifikacij UECL med ekipama NŠ Mura in Sfintul Gheorghe. V tej zvezi bo Policija izvajala poostrene aktivnosti s ciljem zagotovitve varnosti udeležencev na prireditvi, ostalih občanov in njihovega premoženja. Zaradi tega bo v tem času v mestu Murska Sobota in tudi ožji ter širši okolici povečana prisotnost policistov.

Zaradi dokumentiranja morebitnih kršitev javnega reda in miru ter drugih odklonskih dejanj, pred in med samo prireditvijo, bo Policija uporabljala tehnična sredstva za fotografiranje, video ter avdio snemanje, tako na stadionu kot tudi v samem mestu.

Vsi obiskovalci prireditve in ostali občani so se dolžni ravnati po navodilih Policije in ostalih organov, ki bodo zagotavljali red na javni prireditvi. Osnovni namen vseh aktivnosti je preprečiti kršitve javnega reda in miru, druga odklonska ravnanja ter zagotoviti varnost ljudi in njihovega premoženja, sporočajo s Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.07.2022 ob 12:19 gost

      Tako je prav, keri igralec ne go hotel igrati po navodilih policije ga bodo peljali.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.07.2022 ob 13:24 francek gost

      tako kot na tekmi proti MB-ju? ah potem se ni za kaj bati

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.07.2022 ob 14:14 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Policija kera se je osramotila na zadnji prvenstveni tekmi. Takšne policije ne nucamo ka so samo strošek.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.07.2022 ob 14:53 Ef gost

      Se pravi uprava sodeluje z policijo zdaj se bolj ...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.07.2022 ob 19:33 gost

      Haha. Popušile na zadnji prvenstveni tekmi. Zdaj pa itak ne bo nobenih tujih navijačev proti amaterski ekipe iz Moldavije in se bodo kazale mišice proti domačim kulturnim navijačem. Vse že videno.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.07.2022 ob 20:41 Policija proti Mafiji gost

      novice.svet24.si/clanek/novice/crna-kronika/v-razbeljenem-bmw-ju-je-jokalo-in-se-mocno-potilo-desetmesecno-dete youtube.com/watch?v=mINAoNrAdUA youtube.com/watch?v=8fEyJsx9RzA

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.07.2022 ob 1:28 avy gost

      S­t­a­r­t w­o­r­k­i­n­g f­r­o­m h­o­m­e! G­r­e­a­t w­o­r­k f­o­r-E­v­er, ­S­t­a­y a­t H­o­m­e M­o­m­s O­R a­n­y­o­n­e n­e­e­d­s­ a­n e­x­t­r­a i­n­c­o­m­e. G­e­t s­t­a­r­t­e­d. Y­o­u o­n­l­y n­e­e­d­ a computer a­n­d a reliable c­o­m­p­u­t­e­r c­o­n­n­e­c­t­i­o­n­ s­o d­o­n’t g­e­t l­a­t­e t­r­y… Read all about it here.......... 𝐖𝐰𝐰.𝐏𝐚𝐲𝐬𝟏𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.