https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V slabe pol ure dvakrat prekoračil hitrost

15.07.2022 ob 9:00  

Včeraj so Policisti Postaje prometne policije Murska Sobota ustavili voznika osebnega avtomobila znamke Volvo madžarskih registrskih oznak, kateri je najprej v Slivnici (PU Maribor) na avtomobilski cesti A1 prekoračil hitrost.

S stacionarnim radarjem je bila izmerjena hitrost 182 km/h, kljub temu, da je hitrost omejena na 130 km/h. V času ustavljanja za prekršek mu je bila na pomurski avtocesti s sistemom Provida izmerjena hitrost 164 km/h, na delu avtomobilske ceste, kjer je hitrost omejena na 110 km/h. Za oba prekrška mu je bila na kraju izrečena globa v višini 500 evrov in 6 kazenskih točk, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

* Fotografije so simbolične: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.07.2022 ob 9:55 gost

      Tega pamet ne bo srečala nikoli . Očitno ima težko nogo !!!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.07.2022 ob 8:32 čmrljko gost

      dokler proizvajajo take hitrosti, nikoli ne bo bolje. normalno da pritisne na plin če to dopušča avto. krivi so idiotski zakoni.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.07.2022 ob 12:22 Gajdar gost

      Glede na povečani promet, bi bil že skrajni čas da se usposobi pomurska avtocesta za hitrost 13o km/h, v kolikor pa te volje ni naj naši politični predstavniki v Ljubljani zahtevajo prekategorizacijo v hitro brezzcestninsko cesto.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.