https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Izgradnja novega krožišča v Gornji Radgoni kmalu zaključena

Gornja Radgona, 19.07.2022 ob 10:00  

Dela za izgradnjo novega krožišča v središču mesta Gornja Radgona bodo kmalu zaključena. Vsa gradbena dela bi se morala končati do sredine avgusta letos, po informacijah občine Gornja Radgona. 

Izgradnja novega krožišča v središču Gornje Radgone med Partizansko cesto in Panonsko ulico se je začela januarja letos. Izvajalec je začel gradbena dela v južnem delu novega krožišča, to je med izvoznim krakom proti nekdanji avtobusni postaji in parkirišču pred poslovnimi lokali.

Avtobusna postaja se je za stalno preselila na spodnjo lokacijo, ob železniški progi. Trenutno na samem gradbišču potekajo že zaključna dela.

Izvajalec je odstranil semaforje, ki po izgradnji krožišča ne bodo več v uporabi. V celoti je bil odstranjen tudi leseni objekt za hitro pripravo hrane. 

Izvozni krak na nekdanjo avtobusno postajo bo po novem izveden kot dvosmerni, posledično pa bo izvoz pri objektu banke NKBM Maribor izveden kot enosmerni, z obveznim zavijanjem v desno proti Radencem. 

Na lokaciji stare avtobusne postaje se bo na novo uredilo obstoječe parkirišče, pred poslovnimi lokali pa bo zagotovljeno nekaj dodatnih parkirnih mest.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.07.2022 ob 15:48 gost

      Je že čas da se konča.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.07.2022 ob 18:58 Marko gost

      Kaj te mate odprte komentarje butli, da vam vsak lahko spamma 😂

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.