https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Kristjan Čeh se je zavihtel na svetovni prestol

20.7.2022  

Peti dan svetovnega prvenstva v atletiki v Eugenu so podelili štiri komplete medalj. Slovenske ljubitelje atletike je z naslovom svetovnega prvaka v metu diska navdušil Kristjan Čeh, z 71,13 metra je v tretji seriji postavil rekord svetovnih prvenstev.


Vse oči slovenskih navijačev so bile uprte v met diska, kjer je bil Čeh prvi favorit za zlato kolajno. Ptujčan je upravičil pričakovanja in z rekordom prvenstev (71,13 metra) v velikem slogu osvojil svoj prvi naslov svetovnega prvaka. Na Haywardu Fieldu je bil 23-letnik razred zase.

"Po drugem metu, ki je bil prek 69 metrov, sem si dejal le, da ne smem izgubiti medalje, pa katerakoli bo. Že pred tekmo sem si zastavil cilj, met čez 70 m in rekord prvenstev. To je moja prva članska medalja in to kar zlata," je bil takoj po nastopu, ogrnjen s slovensko zastavo, v pogovoru za STA vesel Čeh.

Foto: Reuters

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.07.2022 ob 8:20 gost

      Čestitke Kristjan ob tvojem uspehu !!! Kapo dol !!!

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.07.2022 ob 8:37 gost

      👍👌

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.07.2022 ob 11:36 gost

      Čestitam na zlati medalji in rekordu👍👌

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.